Ο προπονητής ποδοσφαίρου, Λεωνίδας Πετρίδης, στο «gipedo.eu».

 

Για τη μεγάλη του αγάπη μίλησε, προ ημερών, ο εξαιρετικός και εργατικός προπονητής ποδοσφαίρου, Λεωνίδας Πετρίδης. Ο έξοχος κόουτς, με εμπειρία σε πολλά ερασιτεχνικά σωματεία, αναφέρθηκε, πρόσφατα, στους συλλόγους με τα οποίους συνεργάζεται, αυτό τον καιρό.

«Την αγωνιστική περίοδο, 2019-2020, καθοδήγησα την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου των Τοξοτών Ξάνθης, οι οποίοι, τελικά, ανήλθαν στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Ξάνθης και συνάμα την ομάδα Κ14 του Α.Π.Ο. Ξάνθης.

Οι Τοξότες Ξάνθης τερμάτισαν, πρόσφατα, στη 2η θέση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος και μοιραία πέτυχαν τον σκοπό τους, προκαλώντας πολύ ευχάριστες εντυπώσεις στον κόσμο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Παύλου Μελά Κουτσού, ο οποίος είχε, προ καιρού, ως στόχο την παραμονή στην Ε.Π.Σ. Ξάνθης, κάτι το οποίο, εν τέλει, συνέβη, παρά το ότι υποβιβάστηκαν, εν τέλει, τέσσερις (4) από τις 14, συνολικά, ομάδες της διοργάνωσης», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο κ. Λεωνίδας Πετρίδης, μέσω της ιστοσελίδας μας, για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

«Τη φετινή χρονιά, γυμνάζω την ανδρική ομάδα του Α.Π.Ο. Ξάνθης τον οποίο ανέλαβα, πέρσι, αντικαθιστώντας τον κ. Απόστολο Κουτρουλό, με τον οποίο η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση, πριν αποχωρήσει από την ομάδα με προορισμό την Αναγέννηση Θαλασσιάς, αντικαθιστώντας τον Τάσο Κελίδη. Στόχος μας θα είναι η πραγματοποίηση μιας πορείας πρωταθλητισμού με σκοπό την άνοδο στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Ξάνθης. Συνάμα, προπονώ και το τμήμα Κ14 του Α.Π.Ο. Ξάνθης. Επιπλέον,  καθοδηγώ τον Παύλο Μελά Κουτσού Ξάνθης και τη θέση μου στον σύλλογο έχει λάβει ο Δημήτρης Καρύδης.

Ακόμα, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον παλιό μου σύλλογο, Πανιώνιο Ξεριάς, ο οποίος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, ύστερα από ένα έτος απουσίας από τις δραστηριότητες της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Παρ’ όλα αυτά, εγώ δε συνεργάζομαι με τα στελέχη του Πανιωνίου Ξεριάς, την επόμενη χρονιάς, καθώς διαμένω στην περιοχή της Αγίας Λαύρας Ξάνθης, η οποία βρίσκεται πολύ μακριά από το χωριό του Ξεριά Καβάλας. Επίσης, στην ομάδα Κ14 του Α.Π.Ο. Ξάνθης έχω την τύχη να συνεργάζομαι με τον γιο μου, Δημήτρη Πετρίδη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα τρία αγαπημένα μου παιδιά».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ