Τη «χρυσή» ευκαιρία να απολαύσουν αρκετούς σπουδαίους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές είχαν όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Καλαμακίου τη Δευτέρα το απόγευμα! Μια ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών του Εθνικού Πειραιώς, αποτελούμενη από τους Χόρτσα, Ντρέλια, Μανωλά, και άλλους, αναμετρήθηκαν με τους παλαίμαχους αθλητές του Α.Ο. Καλαμακίου, χαρίζοντας μερικές απολαυστικές στιγμές στο κοινό.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, του Εθνικού Πειραιώς και του Ο.Φ.Η, Κώστας Μπατσινίλας, δίχως, όμως να αγωνιστεί στο ματς, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.

‘Έπειτα από το πέρας της συγκεκριμένης φιλικής συνάντησης, αρκετοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων δείπνησαν πλησίον του χώρου των αποδυτηρίων, ξετυλίγοντας, συνάμα, το επικοινωνιακό τους ταλέντο και ενθυμούμενοι παλιές στιγμές, οι οποίες έχουν μείνει, ανεξίτηλα, χαραγμένες στη μνήμης τους.

Το www.planetface.gr έδωσε το παρών, τη Δευτέρα το παόγευμα, στο γήπεδο του Καλαμακίου και αποθανάτισε ορισμένες στιγμές από το «event» το οποίο διοργάνωσαν οι δύο σύλλογοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ