Ο προπονητής της α’ ομάδας, Κώστας Ιωάννου, στο «gipedo.eu»!

 

Η πετυχημένη παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Λυκόβρυσης αποτέλεσε, προ ημερών, το ‘διαβατήριο» για την ανανέωση της συνεργασίας του με τα στελέχη του εν λόγω σωματείου, εν όψει της έναρξης της περιόδου, 2022-2023. Κώστας Ιωάννου και Α.Ο. Λυκόβρυσης, λοιπόν, συνεχίζουν μαζί για περισσότερα από 10 συνεχή έτη και ο έμπειρος κόουτς δε δίστασε, πρόσφατα, να εξηγήσει στην ιστοσελίδα μας τον στόχο της ομάδας στο μέλλον.

«Εγώ υπηρετώ πολλά έτη τον Α.Ο. Λυκόβρυσης και θα συνεχίσω να πράττω το ίδιο, εν όψει της φετινής χρονιάς, στοχεύοντας σ’ έναν διπλό στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη διαγραφή μιας καλής πορείας από την ανδρική ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, αλλά και από την προσπάθεια για την ανοδική εξέλιξη του ταλέντου των νεαρών παικτριών, οι οποίοι ανήκουν στην αθλητική μας οικογένεια. Ήδη, ο Α.Ο. Λυκόβρυσης αριθμεί, περίπου, 110 νεαρούς παίκτες, τους οποίους αξίζει να προσέξουμε, προσεχώς, με την ευχή να προωθηθούν αρκετοί εξ’ αυτών στην α’ ομάδα, διαγράφοντας, συνάμα, βήματα προόδου. Βέβαια, είναι αλήθεια πως στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης, στο οποίο εδρεύει ο σύλλογος μας, συνυπάρχουν αρκετές ομάδες, χωρίς, όμως, αυτό να αποτελεί αιτία για την παύση της αρμονικής λειτουργίας του Α.Ο. Λυκόβρυσης. Μακάρι, λοιπόν, να κυλήσει η φετινή σεζόν, ακριβώς, όπως την επιθυμούμε».  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ