Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Σκύδρας, Χρήστος Ορφανίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Για την οργάνωση της Ακαδημίας Σκύδρας, σε σύγχρονα πρότυπα, αλλά και τις επιτυχίες αυτής, στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, μίλησε, προ ημερών, με΄σω της ιστοσελίδας μας ο εξαιρετικός προπονητής της εν λόγω Ακαδημίας, κ. Χρήστος Ορφανίδης.

«Η Ακαδημία μας λειτουργεί 30 ολόκληρα έτη, υπό τη δική μου αιγίδα και την αντίστοιχη του συνεργάτη μου κ. Τόλη Μάστορα. Η Ακαδημία Σκύδρας έδρευε, επί σειρά ετών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής Σεβαστιανά, αλλά τώρα λειτουργεί στο γήπεδο της Σκύδρας, το οποίο βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση. Η Δήμαρχος της εν λόγω περιοχής, Κατερίνα Ιγνατιάδου, όπως και τα υπεύθυνα στελέχη της Ακαδημίας έχουμε φροντίσει για τον καλύτερο δυνατό φωτισμό του γηπέδου, την τοποθέτηση του πιο ιδανικού τάπητα, εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και για τους καλύτερους δυνατούς χώρους των αποδυτηρίων.

 

 

Η Ακαδημία μας συμμετέχει, διαχρονικά, σε διάφορους θεσμούς και έχει ως στόχο την σωστή άθληση των παικτών της, όπως, φυσικά, την παραγωγή αξιόλογων ποδοσφαιριστών από τα…σπλάχνα της. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας, αφού από το φυτώριο της Ακαδημίας Σκύδρας έχουν αναδειχθεί ορισμένοι πολύ καλοί παίκτες, προεξέχοντος του επιθετικού της Τουλούζ, Ευθύμη Κουλούρη, αλλά και των αθλητών, Κουρουγεωργάκη και Παυλίδη, οι οποίοι πρόσφεραν, στο παρελθόν, τις υπηρεσίες τους σε Νάουσα και Άρη Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα. Τελευταία μας μεγάλη επιτυχία ήταν, δίχως άλλο, η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Ευθύμη Μυνασίδη, στην ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με την ευχή να δικαιώσει με την παρουσία του την εκτίμηση μας πως θα διαγράψει αξιόλογη καριέρα στο μέλλον. Ο Μυνασίδης, ο οποίος διεκδικούταν από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, γεννήθηκε το έτος 2008, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και μακάρι να ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις τους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, η Ακαδημία Σκύδρας, η οποία αριθμεί, περίπου, 120 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, θέλει, όσο τίποτα άλλο, τη διαρκή και ανοδική εξέλιξη του κάθε αθλητή, ο οποίος προέρχεται απ’ αυτήν».

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ