Νέα επιτυχία για το ακριτικό τμήμα βόλεϊ!

 

Από http://aoo.gr/

 

Τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς συμπλήρωσαν οι παμπαίδες του Α.Ο.Ο. και βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημά τους. Αυτή τη φορά επιβλήθηκαν, την Κυριακή 20-11-16, με 3-1 σετ επι του Άθλου Ορεστιάδας. Το πρώτο σετ έληξε 25-15 υπέρ του Α.Ο.Ο. ενώ στο επόμενο ο Αθλος ισοφάρισε σε 1-1, επικρατώντας με 25-17. Από εκεί και πέρα οι παμπαίδες του Α.Ο.Ο. κέρδισαν τα άλλα δυο σετ με 25-23 και 25-15, διευρύνοντας το σερί των νικών τους.

Ευκολότερο έργο είχαν οι παίδες οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Άθλου με 3-0 σετ. Το πρώτο σετ έληξε 25-08 υπερ του Α.Ο.Ο και τα άλλα δυο, 25-07 και 25-09. Έτσι, οι παίδες σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και βρίσκονται στο κυνήγι της πρώτης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ για την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για την ομάδα των παμπαίδων αγωνίστηκαν οι: Παπαναστασίου,  Παλλάκης, Νεραντζίδης, Πεταλάς, Πάλλας, Βλασακίδης, Αντωνιάδης, Πετρούσης, Φιλιππίδης, Εμμανουηλίδης, Πεχλιβανίδης, Ράσγκελης.

Προπονητής: Κώστας Ντινούδης

Για την ομάδα των παίδων αγωνίστηκαν οι: Κανταρίδης, Μποζίδης, Μπαρώνης,Λεύκελης,Σταμπολίδης, Σκαρλίδης, Ελμαζούδης, Νεραντζίδης, Εμμανουηλίδης, Παλλάκης, Φιλιππίδης, Παπαναστασίου.

Προπονητής: Μπάμπης Σταματόπουλος

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ