‘Ένα υπέροχο άρθρο σχετικά με την καριέρα του Στάθη Δημάκη στον Α.Ο. Λουτράκι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου σωματείου. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του συγκεκριμένου άρθρου.

«Ο Στάθης Δημάκης αποτελεί έναν από τους παλιότερους παίκτες της αντρικής ομάδας του ΑΟΛ. Ένας νέος που στα 25 του έχει κατορθώσει σημαντικά πράγματα, τόσο στη ζωή όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ο επιθετικός Δημάκης, θα λέγαμε ότι ανήκει στα θεμέλια του Ομίλου, μιας και η πρώτη του γνωριμία με εκείνον ήταν το 2007 σε ηλικία μόλις 10 ετών.

Μέσα σε πέντε χρόνια ,το 2012 ανέβηκε στην αντρική ομάδα όπου εκεί εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο και ήρθε αντιμέτωπος με περισσότερες προκλήσεις.

Όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας εκτυλίσσονται στο γήπεδο του ΑΟΛ, αποκτώντας πέρα από εμπειρία την νοοτροπία που έχει υιοθετήσει η ομάδα μέσα από την καθοδήγηση των προπονητών του και από την συναναστροφή του με παλαιότερους παίκτες.

Το 2013 είναι η χρονιά σηματοδοτεί τους κόπους ομάδας του, κι ο ΑΟΛ αγγίζει και κατακτά το πολυπόθητο, το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ο Στάθης το 2014 φορώντας την φανέλα του ΑΟΛ ζει τη επιτυχία μαζί με τους συμπαίκτες του και δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε επίπεδο Γ’ εθνικής.

Στα 18 του η ζωή του παίρνει νέα τροπή και κατευθύνεται στην Αγγλία όπου και ξεκινάει το ταξίδι των σπουδών του. Μπορεί ο κλάδος των ηλεκτρολόγων μηχανικών που επέλεξε να μην σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, το πάθος του όμως για το τελευταίο δεν τον άφησε να το ξεχάσει.

Έτσι λοιπόν στην διάρκεια των πέντε χρόνων παραμονής του στο εξωτερικό συμμετείχε σε πανεπιστημιακά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, απ΄όπου αναντίρρητα αποκόμισε σημαντική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το 2020, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα της επιστροφής του στην πατρίδα, μιας κι όπως λέει το μεσογειακό κλίμα είναι αυτό που δεν το συγκρίνει με άλλο. Ταυτόχρονα την  ίδια χρονιά ο ΑΟΛ τον υποδέχεται ξανά με περίσσια χαρά.

Ο Στάθης με τον επαναπατρισμό του τόσο στην χώρα όσο και στην γενέτειρα  ομάδα, διαγράφει σημαντικά βήματα και κρατά ψηλά το επίπεδο που έχει χτιστεί στην ομάδα.

Στις τελευταίες του δηλώσεις είπε πως επέστεψε στον ΑΟΛ, παρόλο που είχε κι άλλες προτάσεις. Ο λόγος είναι ότι μεγάλωσε μέσα στην ομάδα αυτή, αγωνίστηκε πολλά χρόνια και αδιαμφισβήτητα για εκείνον είναι οικογένειά του.

Θέλει να συνεχίσει δυναμικά και να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα αλλά και πολλά έπαθλα μαζί με τους συμπαίκτες του.

“Αυτό που μου έχει μάθει το ποδόσφαιρο είναι πως πρέπει να προσπαθείς να κερδίσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το ίδιο συμβαίνει και στην ζωή, δεν πρέπει να τα παρατάς όσο δύσκολο και αν είναι αυτό που έχεις απέναντι σου.” μας δήλωσε ο Στάθης κι εμείς χαιρόμαστε γι αυτή τη στάση ζωής του!».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ