Ο μακεδονικός σύλλογος ανοίγει την…πόρτα στη νεολαία!

 

Με σύγχρονα πρότυπα λειτουργεί, πλέον, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος, Τιτάν Σερβίων, οποίος εδρεύει στην ομώνυμη περιοχή του Νομού Κοζάνης! Το σωματείο, το οποίο μετείχε, παλαιότερα, στα Πρωταθλήματα της Δ’ Εθνικής, έχει μιμηθεί το σχέδιο ορισμένων ευρωπαϊκών ομάδων, εκτιμώντας πως η συνεχής εισροή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην αθλητική του οικογένεια θα προσφέρει στον σύλλογο την απαιτούμενη αίγλη.

Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, τα άκρως οργανωτικά στελέχη του Τιτάν Σερβιών έχουν αναθέσει το «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. Αθηνών, Σωτήρη Μαυροδήμο, ο οποίος έχει αποφασίσει να στηρίξει το ανδρικό τμήμα στις…πλάτες αρκετών νεαρών παικτών.

Η ζωντανή ιστορία της Ένωσης, η οποία κατάγεται από την Αιανή Κοζάνης, επέστρεψε, πριν λίγο καιρό, στη θέση του προπονητή της α’ ομάδας, για τρίτη φορά, ευελπιστώντας να χτίσει ένα ισχυρό συγκρότημα, συμβάλλοντας, συνάμα, στην αναβάθμιση των αναπτυξιακών τμημάτων του σωματείου. Ενός σωματείου, στο οποίο προεδρεύει ο αδερφός του Δημάρχου Σερβίων, κ. Στέργιος Ελευθερίου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις ομάδες, Κ8, Κ10, Κ16 και ανδρικό τμήμα, να παρίστανται σε κάθε αθλητική εκδήλωση του συλλόγου, ο οποίος αποτελεί ένα από τα καμάρια της μακεδονικής πόλης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ