Οι δηλώσεις του γυμναστή, Γιώργου Αποστολίδη, στο http://www.acpaok.gr/

 

Πανέτοιμος να συμβάλει στην προσπάθεια των ανθρώπων του σωματείου να πετύχει τους στόχους του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος, εν όψει της επόμενης σεζόν, δήλωσε, προ ημερών, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο γυμναστής, Γιώργος Αποστολίδης. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, λίγες ώρες έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, εν όψει της επόμενης σεζόν.

 

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας του Γιώργου Αποστολίδη, και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21.

Ο Γιώργος Αποστολίδης συνεχίζει την θητεία του στον ΠΑΟΚ από την θέση του γυμναστή για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης του με τον Δικέφαλο, ο Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου και τον έφορο του τμήματος, κ. Κώστα Βαρδαλή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την επιλογή τους. Το γεγονός αυτό με τιμάει, με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Εύχομαι σε όλους όσους απαρτίζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα υγεία. Είμαι σίγουρος πως μέσα από την σκληρή δουλειά που θα πραγματοποιήσουμε θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει την φετινή σεζόν».


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ