Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης στο «gipedo.eu»!

 

Η αυγή του 2017 η δύση του τρέχοντος έτους, η εξελικτική πορεία των Βριλησσίων στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου… Η εργατικότητα του έμπειρου προπονητή, Γιάννη Χαραλαμπίδη, η οργάνωση του σωματείου από τα διοικητικά στελέχη αυτού, η 4η θέση στην οποία βρίσκεται η α’ ομάδα με 24 πόντους, η ρότα πρωταθλητισμού απ’ αυτή στον… μαραθώνιο του 2ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας.

 

 

Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί, συνοπτικά, η, μέχρι τώρα, πετυχημένη θητεία του Γιάννη Χαραλαμπίδη, στην τεχνική ηγεσία του ιστορικού σωματείου, η οποία έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον ίδιο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στην ιστοσελίδα μας.

«Εγώ ήμουν συνεργάτης των προπονητών, Αρχοντάκη, Μαυρομάτη και Πέτροβιτς, ενώ πριν, περίπου, ενάμιση έτος ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος των Βριλησσίων. Παράλληλα, εργάζομαι στις αναπτυξιακές ομάδες της Α.Ε Ηρακλείου, αλλά και στις ομάδες υποδομής του Αχαρναϊκού.  

 

Η συνεργασία μου με τα Βριλήσσια προέκυψε λόγω της γνωριμίας μου με τα διοικητικά στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου και διατηρήθηκε εξαιτίας της όμοιας φιλοσοφίας που έχουμε σχετικά με την οργάνωση των ερασιτεχνικών συλλόγων. Η ομάδα μας διαθέτει καλό έμψυχο δυναμικό και έχει τις δυνατότητες να διαγράψει θετική ρότα στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Α!

 

 

Βέβαια, βασικότερος σκοπός μας είναι η μετάδοση της σωστής νοοτροπίας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ώστε να αποκτήσουν τα Βριλήσσια ισχυρότερες βάσεις στο μέλλον», είπε, προ καιρού, ο πάλαι ποτέ προπονητή της Εθνικής Κωφών, ο οποίος κοούτσαρε την συγκεκριμένη ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιταλίας, συνοδεύοντας την παρουσία με την κατάκτηση της 10ης θέσης από την εν λόγω ομάδα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ