Ένας σύλλογος ιστορικός, σ’ έναν τόπο περαστικό, λειτουργεί, διαχρονικά, με τρόπο παραδοσιακό. Μοιάζει με μια αγαπημένη οικογένεια, η οποία…κατοικεί στην καρδιά του Πειραιά, αγαπά, παράφορα, τη νέα παιδιά και γεννά οράματα σε κάθε γενιά.

Πρόκειται για τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, ο οποίος εδρεύει στις ταλαιπωρημένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Διονυσίου, δίνει τους εντός έδρας αγώνες του στα γειτονικά γήπεδα (Ρέντη, Σ.Ε.Φ, Δραπετσώνα), αλλά βρίσκει τον τρόπο να τιμά, επάξια, την ένδοξη ιστορία του.

Υπό την καθοδήγηση του αξιόλογου προπονητή, Αντώνη Σαρρή, ο οποίος επέστρεψε, το καλοκαίρι του 2022, στο σωματείου, συνεπικουρούμενος από μια ομάδα συνεργατών, αλλά και έχοντας την αμέριστη στήριξη της οργανωτικής διοικούσας επιτροπής, το καμάρι της Αγίας Σοφίας έχει βρει τον δρόμο για να…αγκυροβολήσει στο «λιμάνι»!

Η ανδρική ομάδα του συλλόγου συμμετείχε, φέτος, στη διαδικασία των αγώνων «μπαράζ» για την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Πειραιά, τα αναπτυξιακά τμήματα, τα οποία έχουν επιστρέψει σε δράση ύστερα από κάποια έτη, ενισχύονται, διαρκώς, με αξιόλογους αθλητές και το όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου για ένα καλύτερο… αύριο γίνεται, πλέον, πραγματικότητα.

Γι’ αυτό, άλλωστε, η διοίκηση, Βαγγέλη Περάματζη, περηφανεύεται για το μεγαλοπρεπές έργο της στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, αποτελώντας την «πυξίδα» με προορισμό ένα υπέροχο ταξίδι στη δική της…Ιθάκη!

Το www.planetface.gr επισκέφθηκε, τη Δευτέρα το μεσημέρι, την προπόνηση του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, συνομίλησε με αρκετούς και των πρωταγωνιστών του σωματείου και σήμερα παρουσιάζει στο κοινό του τις απόψεις των ανθρώπων, οι οποίοι μοχθούν, καθημερινά, για το «λαμπρό» μέλλον του ιστορικού σωματείου.

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας μπορεί να βρει, κάποιος, μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://planetface.gr/?s=%CF%86%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BE+%CE%91%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1%CF%82

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ