Η λατρεία του για τον αθλητισμό είναι, διαχρονικά, δεδομένα, ο πόθος του για τον εκσυγχρονισμό των σωματείων είναι μέσα του υπαρκτός, γι’ αυτό το όραμα για ορθή ενασχόληση του μ’ ένα ιστορικό σωματείο είναι, πλέον, ορατό. Όχι στο άθλημα της κωπηλασίας στο οποίο μεσουράνησε ο ίδιος, στο παρελθόν, αλλά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο με την ιδιότητα του Προέδρου του γυναικείου τμήματος του Α.Σ Ποντίων Δραπετσώνας, φανερώνοντας τις διοικητικές αρετές του και το εξαιρετικό κοινωνικό του προφίλ. Βλέπεις, ο, μόλις, 27ετών, Βασίλης Αγγελόπουλος, περί αυτού ο λόγος, έχει παρεισφρήσει έντονα στην συνείδηση κόσμου, απολαμβάνοντας τη χαρά της καταξίωσης στον σύλλογο τον οποίο υπηρετεί, μόνο μια σεζόν, παρότι  χώρος του γυναικείου ποδοσφαίρου δε χαρακτηρίζεται, ακόμα, για την πολύ μεγάλη δημοτικότητα του.

Παρ’ όλα αυτά, ο διεθνής πάλαι ποτέ Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κωπηλασία και νυν αθλητής του Ομίλου Ερετών, έχει οργανώσει, κατάλληλα, την ομάδα της γυναικείας ομάδας, Α.Σ Ποντίων Δραπετσώνας, σε συνεργασία, φυσικά, με την εξαιρετική συνεργάτιδα, Θοδώρα Λωρίτη, αλλά και τα υπόλοιπα, έξοχα, στελέχη του αντίστοιχου σωματείου. Η καταπληκτική ρότα του γυναικείου τμήματος στο πρόσφατο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας (4η θέση), στη οποία ανήλθε το καλοκαίρι του έτους 2022, η εύρυθμη πορεία των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου και η αγαστή συνεργασία με μια ομάδα εταιρειών, οι οποίες προβάλλονται ως χορηγοί στον Α.Σ Ποντίων, έχουν διαμορφώσει, μέχρι σήμερα, μια μαγευτική εικόνα για τον «αστέρα» των θαλάσσιων σπορ και ηγέτη του προσφυγικού σωματείου. Ενός σωματείου, το οποίο έχει, πλέον, αποκτήσει τη δική του αθλητική ταυτότητα, λειτουργώντας, άψογα, υπό την καθοδήγηση αξιόλογων προπονητριών (Παρασκευή Διβανέ, Γκρισέλντα Τσέλα, Γιοχάνα Ναγκέλ, και Μαρία Ντελάλη) και στηριζόμενο στις…πλάτες του ιδίου και μιας, ακόμα, ομάδας αξιόλογων στελεχών.

Κοντολογίς, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά με την παράταξη του  κ. Μώραλη, έχει προσφέρει μια ξεχωριστή αθλητική και κοινωνική πνοή στην, άκρως, αθλητική περιοχή της Δραπετσώνας, προσβλέποντας πως ο Α.Σ Ποντίων θα φτάσει, εν τέλει, στο αγαπημένο του «λιμάνι». Ο απώτερος σκοπός του Βασίλη και των συνεργατών του είναι η συστηματική προοδευτική πορεία του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα, εμπράκτως και όχι με λόγια, εν όψει των προσεχών αγωνιστικών περιόδων.

Των σεζόν, οι οποίες θα συνοδευτούν με την περαιτέρω ενίσχυση του Α.Σ Ποντίων σ’ όλα τα επίπεδα και κυρίως με τη μόνιμη στέγαση του σωματείου στη φυσική του έδρα, Δραπετσώνα. Στον τόπο, δηλαδή, της αθλητικής γέννησης του, ο οποίος αποτελεί την αφετηρία για την πετυχημένη σταδιοδρομία του Α.Σ Ποντίων στον «βασιλιά» των σπορ, ο οποίος εκπροσωπείται, πλέον, από τις νεαρές «βασίλισσες». Αυτές, οι οποίες εκπροσωπούν τη μοναδική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου από την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά, η οποία αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ