Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Ροκάκης, στο «gipedo.eu»!

 

Απομένουν μερικές, μόνο, ημέρες μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος της «Σούπερ Λιγκ 2» και τα στελέχη του κάθε σωματείου καταρτούν τα τελικά τους σχέδια με την ευχή να δικαιωθούν για τις επιλογές τους στο τέλος της σεζόν. Μιας ποδοσφαιρικής σεζόν, η οποία έχει καθυστερήσει, αρκετά, να ξεκινήσει, ωστόσο οι ιθύνοντες κάθε συλλόγου δεν μπορούν παρά να ακολουθούν το γνωστό ελληνικό ρητό, «κάλιο αργά, παρά ποτέ», ελπίζοντας, πάντα, να ολοκληρωθεί, ομαλά, η φετινή αγωνιστική περίοδος. Την ίδια ελπίδα  βιώνουν και οι άνθρωποι των Χανίων, δια στόματος, του Πρόεδρου του εν λόγω σωματείου, Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος ανέφερε, προ ημερών, στο «gipedo.eu», πως:

 

 

 

«Ύστερα από τη….λαίλαπα, η οποία έχει ξεσπάσει στον κοινωνικό μας χώρο, φτάνει η ώρα για την έναρξη του Πρωταθλήματος της «Σούπερ Λιγκ 2»! Στις 3 Ιανουαρίου, η ομάδα μας θα τεθεί, φέτος, για πρώτη φορά, αντιμέτωπη με τη Δόξα Δράμας, εντός έδρας, ευελπιστώντας να εισέλθει στον νέο… μαραθώνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το σωματείο μας έχει οργανωθεί, πλήρως, εν όψει της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, με την ελπίδα να διαγράψει μια πορεία πρωταθλητισμού, όπως συνέβη την περσινή σεζόν. Σκεφτείτε, πως αν το περσινό Πρωτάθλημα δεν είχε διακοπεί, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, τα Χανιά μπορεί να τερμάτισαν ακόμα και στην 3η θέση του θεσμού!», ήταν, πρόσφατα, τα πρώτα λόγια του διοικητικού ηγέτη του σωματείου, κ. Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια στον προγραμματισμό του αγαπημένου του συλλόγου.

 

 

«Το σωματείο μας λειτουργεί, διαχρονικά, με αξιοπρέπεια σ’ όλα τα επίπεδα, με σεβασμό προς κάθε αθλητή και κηδεμόνα αυτού, αλλά και με σκοπό την συνεχή ανοδική του εξέλιξη σ’ όλους τους τομείς. Ήδη, ο σύλλογος μας συνεργάζεται με 11 αθλητικούς συλλόγου, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό πλάνο στον αναπτυξιακό τομέα, αλλά και δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές να δείξουν τα προσόντα τους στις δραστηριότητες της ανδρικής μας ομάδας. Προπονητής αυτής είναι, φέτος, ο έμπειρος και γνωστός στο πανελλήνιο στερέωμα, κ. Αλέκος Βοσνιάδη, ενώ Τεχνικός Διευθυντής είναι ο πολύπειρος πάλαι ποτέ ιθύνων του Άρη και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, κ. Μυροφορίδης. Ο κ. Μυροφορίδης διαδέχτηκε, προ μηνών, στην συγκεκριμένη θέση, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ελλάδας με την Α.Ε.Κ. Αθηνών, Δημήτρη Πίττα, η παρουσία του οποίου «κόσμησε, πέρσι, το σωματείο μας. Ο κ. Πίττας, ως μόνιμος κάτοικος της πόλης μας, συνέβαλε, πέρσι, τα μέγιστα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του σωματείου και τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του στον σύλλογο μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ