Εξαιρετική ενέργεια από τα στελέχη της Νιγρίτας 2008!

 

 

 

 

Σε μια σύγχρονη κίνηση έχουν προχωρήσει, τον τελευταίο καιρό, τα στελέχη της Νιγρίτας 2018, φανερώνοντας την πρόθεση τους να αναπτύξουν με ορθολογιστικό τρόπο ο σωματείο από τον Νομό Σερρών! Τα οργανωτικά στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου έχουν κατορθώσει να εντάξουν τον αγαπημένο τους σύλλογο στο δίκτυο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, με την ελπίδα να λειτουργεί, εύρυθμα, η Νιγρίτα 2018! Γι’ αυτό, οι προπονητές, Δημήτρης Γκούτζιας και Βασίλειος Βαγενάς, προσπαθούν, καθημερινά, να αναδείξουν το ταλέντο των νεαρών παικτών του συλλόγου, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν στο μέλλον από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

 

Με τις ευχές των Πατέρων!

 

 

Το δικό τους «ευχαριστώ» στους αξιόλογους Πατέρες, Γεώργιο και Αθανάσιο, εξέφρασαν, προ ημερών, τα διοικητικά μέλη της Νιγρίτας 2018, με αφορμή την εξαιρετική τελετή του αγιασμού, η οποία έλαβε, προ ημερών, χώρα στο γήπεδο της Νιγρίτας Σερρών. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

«Σήμερα τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τους πατέρες Γεώργιο και Αθανάσιο για την στήριξη και την παρουσία τους. Καλή αρχή, καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους!

* Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας βρίσκει τη ΝΙΓΡΙΤΑ στον β‘ όμιλο με έναρξη τη Κυριακή 20/9 στην έδρα του Άρη Μαυροθάλασσας.

* Στηρίζουμε την ομάδα μας με όποιο τρόπο μπορούμε! Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφορούν!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ