Ο εξαιρετικός προπονητής του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας, Γιάννης Πλήθης, συνεχίζει το έργο του στον ιστορικό σύλλογο πετοσφαίρισης, όπως ανακοίνωσαν, προ λίγου, τα στελέχη του ιστορικού σωματείου. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του συλλόγου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Γιάννη ΠΛΗΘΗ, ο οποίος συνεχίζει στα τμήματα γυναικών, νεανίδων και κορασίδων.

Με το Γιάννη, συνεχίζουμε από εκεί που κάναμε στάση τη φετινή χρονιά, πραγματοποιώντας τους 2 από τους 4 στόχους, που είχαν οριοθετηθεί πέρσι τέτοια εποχή, ώστε να καταφέρουμε τους υπολειπόμενους στόχους να τους κάνουμε πραγματικότητα και πολύ σύντομα μάλιστα. Οι οποίοι στόχοι, είναι η επάνοδος του γυναικείου τμήματος στη Β΄ Εθνική, η καλύτερη από τη φετινή πορεία του τμήματος νεανίδων και η διατήρηση του τμήματος κορασίδων στην Α΄ Κατηγορία.

Το βιογραφικό του Γιάννη:

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, στο παιδικό του Φάρου Κερατσινίου το 1984 – 5.

Στη συνέχεια ανέλαβε Β΄ προπονητής στους παίδες του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Από το 1986 μέχρι και το 1990, ήταν προπονητής στο αντρικό τμήμα του Ερμή Πειραιά, με τον οποίο κάθε χρόνο ανέβαινε κατηγορία και από την Ε΄ – ναι!!! υπήρχε τότε και 5η κατηγορία – έφτασε στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.

Το 1990 – 1 ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Πειραικού.

Το 1991 – 2 ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Απολλώνιου στην Α2.

Το 1992 – 3 ανέλαβε το αντρικό τμήμα της ΑΓΕ Χαλκίδας στη Β΄ Εθνική.

Από το 1994 μέχρι το 1997, ανέλαβε το αντρικό τμήμα του Ηρακλή Καμινίων.

Από το 1998 μέχρι το 2000, ανέλαβε την Αρμενική.

Το 2000-1 ανέλαβε το Φάρο στην Α2.

Από το 2001 μέχρι το 2005, ανέλαβε το Χαιδάρι, με το οποίο πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα φτάνοντας στη Β΄ Εθνική.

Από το 2006 μέχρι το 2010, ήταν στο σύλλογο μας, με τον οποίο κατέκτησε το 2010 το κύπελο αντρών ΕΣΠΕΔΑ, το 2008 με το τμήμα παμπαίδων έφτασε στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, χάνοντας σε έναν καταπληκτικό τελικό στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό Εθνικό των Κουμεντάκη, Δαλακούρα κλπ με 3-2 και το πρωτάθλημα Β΄ ΕΣΠΕΔΑ γυναικών το 2009-10.

Από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι το Φεβρουάριο του 2012, ανέλαβε τον Απόλλωνα Αθήνας στη Β΄ Εθνική.

Από το 2012 μέχρι σήμερα είναι ανελλιπώς στο σύλλογο μας σε όλα σχεδόν τα τμήματα, με πολλές επιτυχίες με κυριότερο την ανάδειξη πολλών αθλητών και αθλητριών που σήμερα κοσμούν με την παρουσία τους, τα Εθνικά πρωταθλήματα, από τις Volley League μέχρι και τις Α2.

Ευχόμαστε στο Γιάννη, κάθε επιτυχία στους στόχους μας και το τέλος της περιόδου, να μας βρει με χαμόγελα».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ