Προοδευτικοί, δυναμικοί, οργανωτικοί, μα πάνω απ’ όλα, εραστές του ορθολογιστικού τρόπου ανάπτυξης, μπορούν να χαρακτηριστούν οι άνθρωποι της Α.Ε. Νίκαιας, λίγο καιρό έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των ομάδων τους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.  Τα στελέχη του ιστορικού συλλόγου έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση του υγιούς αθλητικού κοινού με μια σειρά από κινήσεις στις οποίες προέβησαν, πριν λίγες εβδομάδες, δείγμα της πρόθεσης τους να αναπτύξουν, επαρκώς, το αγαπημένο τους σωματείο. Συγκεκριμένα, η διοίκηση, Διονύση Τσαμούρη, έχει καταφέρει να εμπλακεί με τον γνωστό σύλλογο, Φαληρικός, ο οποίος αποτελεί, πλέον, ον «δορυφόρο» της Α.Ε. Νίκαιας, συμμετέχοντας τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Πειραιά, υπό τις οδηγίες του πολύπειρου και καταξιωμένου κόουτς, Τάκη Χριστόπουλο.

Συνάμα, οι εξαιρετικοί παράγοντες της Α.Ε. Νίκαιας έχουν προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον πετυχημένο κόουτς, Γιώργο Λαγούδη, εν όψει της διεξαγωγής του νέου… μαραθωνίου της Α’ Πειραιά, προσβλέποντας, πλέον, στην περαιτέρω ανάπτυξη του συγκεκριμένου σωματείου. Ενός Σωματείου, το οποίο έχει, πλέον, αποκτήσει και την…σφραγίδα του έμπειρου ανθρώπου του αθλητισμού, Βαγγέλη Σταυράκογλου, ο οποίος υπηρετεί την α’ ομάδα από τη έση του Γενικού Αρχηγού. Ταυτόχρονα, ο έξοχος κόουτς, Γιώργος Αδάμος, θα συνεχίσει να υπηρετεί τα αναπτυξιακά τμήματα του σωματείου από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, μαζί με τους φερέλπιδες συνεργάτες του, την ώρα που το φυτώριο του σωματείου ανθίζει, ολοένα, στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Στα πλαίσια του σχεδιασμού της Α.Ε. Νίκαιας, εν όψει της σεζόν, 2023-2024, ο Πρόεδρος αυτής, Σάκης Τσάμουρης, τόνισε: «Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Λαγουδη ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε την ομαδα μπροστά. Όλοι μαζί να την κάνουμε ακόμα πιο δυνατή, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες της».

Ο Γιώργος Λαγούδης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και η διοίκηση. Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ