Μια ξεχωριστή αθλητική μαγεία είχαν, το Σαββατοκύριακο, τη δυνατότητα να απολαύσουν οι πολυάριθμοι θεατές, οι οποίοι έδωσαν το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Δραπετσώνας. Στον χώρο, στον οποίο διεξήχθησαν, κάποτε, μέχρι και αγώνες «Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ», οι υποστηρικτές του υγιούς ελληνικού μπάσκετ χειροκρότησαν, θερμά, τους Πρωταθλητές καρδιάς του αντίστοιχου σωματείου, προσμένοντας, φυσικά, από τους ίδιους αντίστοιχες διακρίσεις στην συνέχεια.

Πρωταγωνιστές στις δύο «παραστάσεις» ήταν οι έξοχοι νεαροί μπασκετμπολίστες του υπέροχου κόουτς, κ. Παππά, οι οποίοι κατέβαλαν, αρχικά, την αντίσταση της Δάφνης Δαφνίου και εν συνεχεία υποσκέλισαν τον ιστορικό σύλλογο, Ίκαρο Καλλιθέας, με σκορ 62-49, κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο της διοργάνωσης “Legency Basketball Tournament”. Έναν τίτλο, ο οποίος πανηγυρίστηκε, την Κυριακή το βράδυ, δεόντως, από τα μέλη του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας, τα οποία επιφυλάσσονται για νέους θριάμβους στο άμεσο και μακρινό μέλλον, γνωρίζοντας, καλύτερα από τον καθέναν, το πλούσιο ταλέντο που διέπει την πλειάδα των λιλιπούτειων μπασκετμπολιστών του σωματείου.

Ενός σωματείου, το οποίο έχει μετατρέψει, διαχρονικά, σε παράδοση τις επιτυχίες, όπως και τις αθλητικές γιορτές, οι οποίες συνοδεύονται με αγκαλιές, σαμπάνιες και γύρους θριάμβων!!!

Το www.planetface.gr παραβρέθηκε, την Κυριακή το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο της Δραπετσώνας και σήμερα προβάλει στο κοινό του αρκετές από τις εντυπωσιακές και συγκινητικές στιγμές τις οποίες βίωσαν οι παρευρισκόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ