Ο επενδυτής του Αχαρναϊκού, Δημήτρης Κουλούρης, στο «gipedo.eu» 

 

 

Η πορεία του στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας συνοδεύτηκε με άφθονες επιτυχίες, η ρότα του στον Εθνικό Πειραιώς δεν ήταν η προσδοκώμενη για τον ίδιους και τους φίλους του συλλόγου και η νέα… σελίδα, η οποία έχει ανοιχτεί στην καριέρα του, έχει συνοδευτεί με την αισιοδοξία πως η έννοια του θριάμβου θα είναι συνυφασμένη με τον Δημήτρη Κουλούρη.

Βλέπεις, ο νέος χρηματοδότης του Αχαρναϊκού δεν είναι, απλά, διατεθειμένος να αναβαθμίσει τον ιστορικό σύλλογο, από τον Δήμο Αχαρνών, αλλά να χτίσει ορισμένες εποικοδομητικές συνεργασίες, μέσω των οποίων το…καμάρι του Μενιδίου θα εισέλθει, άμεσα, στον δρόμο της δόξας και της καταξίωσης.

«Ανέλαβα, πριν λίγο καιρό, τον Αχαρναϊκό, γιατί πίστεψα και πιστεύω πως ο συγκεκριμένος σύλλογος μπορεί, επί των ημερών μου, να γνωρίσει σημαντικές επιτυχίες. Έχω αποφασίσει να κινήσω τις απαραίτητες διαδικασίες για την αλλαγή προσώπων στην «οικογένεια» του σωματείου και παράλληλα να συνάψω ορισμένες συνεργασίες με την προοπτική της μελλοντικής ανάπτυξης του συλλόγου με σωστό τρόπο.

Ήδη, ο Αχαρναϊκός συνεργάζεται με τα στελέχη της Α.Ε.Κ. Αθηνών, σε επίπεδο Ακαδημιών, ενώ, ταυτόχρονα, κινείται για την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας του σωματείου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Αχαρναϊκό να ανέλθει στο Πρωτάθλημα της «Σούπερ Λιγκ 2», σε δύο έτη, από το αντίστοιχο της Α’ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α, στο οποίο, προσεχώς, θα συμμετάσχει, προβαίνοντας, φυσικά, στην ανάλογη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της α’ ομάδας.

Προπονητής του ανδρικού μας τμήματος είναι ο Σίφης Βενάκης, ο οποίος συνδύασε, πέρσι, το όνομα του με την άνοδο της Αγίας Παρασκευής στον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής, ευχόμενοι, φυσικά, να «παντρέψει» την παρουσία του με την άνοδο του σωματείου στην ίδια κατηγορία», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του κ. Δημήτρη Κουλούρη, στην ιστοσελίδα μας.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ