Ο προπονητής του Ολυμπιακού Άσσου, Θανάσης Παπασημάκης, στο «gipedo.eu»!

 

Στους στόχους του Ολυμπιακού Άσσου, στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας, αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας ο εξαιρετικός προπονητής του κορινθιακού σωματείου, Θανάσης Παπασημάκης.

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι του έτους 2014, συνδυάζοντας το όνομα μου με την άνοδο αυτού στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας! Το καλοκαίρι του έτους 2016, όμως, η ομάδα μας υποβιβάστηκε στον… μαραθώνιο της Β’ τοπικής κατηγορίας και ένα έτος μετά επέστρεψε στην πρώτη τη τάξη κατηγορία του Νομού Κορινθίας, στην οποία συμμετέχει μέχρι σήμερα.

Εν όψει της επόμενης χρονιάς, σκοπός μας είναι, ξανά, η σωτηρία της ομάδας στην συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως, φυσικά, η εξέλιξη των νεαρών αθλητών, οι οποίοι επανδρώνουν την αθλητική οικογένεια του Ολυμπιακού Άσσου. Εγώ, λοιπόν, ως επιβλέπων, όπως και ο προπονητής αυτών, κ. Δρόσος, προσπαθούμε, καθημερινά, αναβαθμίσουμε την ποιότητα των φερέλπιδων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Άσσου, με την ευχή να πετύχουμε τον σκοπό μας. Σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια μας αποτελεί η έλλειψη επαρκούς χώρους για τη διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων μας, αφού το γήπεδο του Άσσου δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εύχομαι να λυθεί, σχετικά άμεσα, αυτό το ζήτημα, ώστε μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ