Η ιστορική ομάδα προετοιμάζεται για το νέο Πρωτάθλημα Κορινθίας!
Οι έντονες προσπάθειες των ανθρώπων της Προοδευτικής Περιγιαλίου για την επιστροφή της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα Κορινθίας καρποφόρησαν, πριν λίγο καιρό! Η διοίκηση, Γιώργου Ζιαζιά, κατάφερε να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να συσταθεί, ξανά, ο ιστορικός σύλλογος και προετοιμάζεται, απερίσπαστος, εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣ Κορινθίας.
Υπό τις οδηγίες του έξοχου προπονητή, Χρήστου Μίχου, η Προοδευτική Περιγιαλίου ευελπιστεί να διαγράψει μια πορεία πρωταθλητισμού στην προσεχή διοργάνωση, η οποία θα είναι η μοναδική στην οποία θα λάβει μέρος, αφού θα είναι απούσα από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το συγκρότημα από τον Νομό Κορινθίας προετοιμάζεται, αυτό το χρονικό διάστημα, στο γήπεδο του Άσσου, εν όψει της προσεχής διοργάνωσης, ενώ έχουν συμμετάσχει σ’ ένα φιλικό ματς, χάνοντας από τα Ταρσινά 97’, με σκορ 3-2, στο γήπεδο του Ζευγολατιού. Τα τέρματα της Προοδευτικής Περιγιαλίου, στο πρόσφατο ματς, σκόραραν οι παίκτες, Βαγγέλης Σούτας (δεξιός μέσος) και Γιώργος Ραυτόπουλος (επιτελικός μέσος), ενώ σε λίγες ημέρες η εν λόγω ομάδα θα διασταυρώσει τα «ξίφη» της με τον Α.Ο. Λεχαίου. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ