Με ταχείς ρυθμούς προχωράει η οργάνωση του ανδρικού τμήματος χειροσφαίρισης του Άρη Νίκαιας, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου, 2023-2024! Η ιστορική ομάδα, η οποία θα πορευτεί, ξανά, με τον Γιάννη Γρηγοράκη, στη θέση του προπονητή και τον Χρήστο Γεροδήμο σ’ αυτήν του συνεργάτη της α’ ομάδας, έχει, ήδη, προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του με έναν έμπειρου αθλητή. Ο λόγος για τον Κώστα Τζάνο, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακά και θα ενισχύσει τους Νικαιώτες την επόμενη χρονιά, όπως αναφέρεται στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου.
«ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΝΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
O ιστορικός Άρης Νίκαιας, μία απο τις κυψέλες παραγωγής παικτών του Ελληνικού χαντμπολ, ξεκίνησε τον σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας, που έχει στόχο την επάνοδό του στην Handball Premier.
Στο τιμόνι της ομάδας θα είναι και πάλι ο Γιάννης Γρηγοράκης με συνεργάτη τον Χρήστο Γεροδήμο ο οποίος θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων.
Η πρώτη φετινή ΄΄μεταγραφή΄΄ του Άρη Νίκαιας είναι η ανανέωση του τερματοφύλακα Κώστα Τζάνου ο οποίος θα είναι κάτω απο τα γκολπόστ για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Ο Κώστας Τζάνος ξεκίνησε από τον Πανιώνιο σε ηλικία 10 χρονών με πρώτο δάσκαλό τον Γιώργο Καρασαββίδη.
Στα 16 του έπαιξε με τον Πανιώνιο στην Β΄Εθνική και απο εκεί πήγε στον Πανελλήνιο όπου την περίοδο 2014-15 με προπονητή τον Γιώργο Ζαραβίνα βγήκαν 2οι στο πανελλήνιο εφήβων και την ίδια σεζόν ο Πανελλήνιος ανέβηκε στην Handball premier.

H πορεία του απο εκεί και μέχρι σήμερα:
2016-17 Πανελλήνιος [ΗP]- Αναγέννηση Βύρωνα [A2]
2017-18 Πανιώνιος [Β΄Εθνική]
2018-19 Πανιώνιος [Β΄Εθνική]
2019-20 Νηρέας [Α2]- ΑΣΕ Δούκα [HP]
2020-21 Άρης Νίκαιας [HP]
2021-22 Άρης Νίκαιας [HP]
2022-23 Άρης Νίκαιας [Α2]

Ο Κώστας Τζάνος παίζει και μπιτς χαντμπολ με τους Beach Boys. Εχει τρία πρωταθλήματα [2017-2018-2019] και ένα κύπελλο [2022]. To 2019 συμμετείχε με την ομάδα του στο Εuropean Cup στην Κατάνια της Ιταλίας [13η θέση] με τους Beach Boys.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΝΟΣ: ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ
Ικανοποιημένος ο Κώστας Τζάνος που θα είναι για 4η χρονιά στον ιστορικό Άρη μας είπε:
΄΄Νοιώθω πολύ καλά που θα είμαι για μια ακόμη χρονιά στον Άρη Νίκαιας. Στόχος της ομάδας είναι να επανέλθουμε στην Handball Premier και θα βοηθήσω όσο μπορώ για να το πετύχουμε όλοι μαζί.
Θα χτίσουμε μία ομάδα απο την αρχή ωστε να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει και όσο πιό ψηλά μπορούμε.
Ο Άρης είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για τους μικρούς αθλητές που ξεκινούν στο χαντμπολ. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και του αξίζει να είναι στην μεγάλη κατηγορία΄΄.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ