Ο παράγοντας του συλλόγου από τον Νομό Ξάνθης, Νίκος Κριεζής, στο «gipedo.eu»!

 

 

Ένα ταξίδι ζωής, μια αγάπη μοναδική, ένα όνειρο το οποίο βιώνει κάθε χρονική στιγμή… Για ένα πρόσωπο, το οποίο έχει, σωστά, τα μυστικά του ποδοσφαίρου διδαχθεί, για έναν εξαιρετικό πρώην ποδοσφαιριστή, για έναν εξαίσιο χαρακτήρα, ο οποίος «φωτίζει» με την παρουσία του το σκοτεινό «τούνελ» της αθλητικής μας ραστώνης…

Νίκος Κριεζής, λοιπόν, ο ιδανικός εκπρόσωπος ενός μεγάλου οράματος στον κοινωνικό μας χώρο, ο ιδανικός βιοπαλαιστής για την αναβάθμιση του αθλητικού μας χώρου, ο χαρισματικός ιθύνων ενός σωματείου με μεγάλη προοπτική και ιδιαίτερο «ντόρο»! Ο πάλαι, λοιπόν, επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Σκόντα Ξάνθης, ο άνθρωπος, ο οποίος ντύθηκε, προ 32 ετών, στα «ερυθρόλευκα», παρά το ότι προέρχεται από ΠΑΟΚτσίδικη οικογένεια, μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας για τον ρόλο του στον Ηρακλή Νέου Ζυγού και το μέλλον του σωματείου.

 

 

Με αγνά λόγια και συγκροτημένες απόψεις, οι οποίες του επιτρέπουν να ξεχωρίζει ως παράγοντας, όπως διακρινόταν ως επιθετικός σ’ όλες τις ομάδες τις οποίες έχει αγωνιστεί, έχοντας, πάντα, την ιδιότητα του λυτρωτή. Αυτή την οποία διατήρησε, επί σειρά ετών, στην ακριτική ομάδα, αλλά και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με πιο τρανή απόδειξη την τεράστια συμβολή του στην πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας. 

 

 

«Ο Ηρακλής Νέου Ζυγού στηρίζεται στις προσπάθειες μιας ομάδας ανθρώπων, η οποία έχει κίνητρο την αγάπη της για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο του Νομού Ξάνθης. Ο σύλλογος μας διαθέτει πολλά τμήματα, σε διάφορες ηλικίες, στοχεύοντας στην περαιτέρω εξέλιξη του αγαπημένου σπορ στον ελλαδικό χώρο. Οι προπονητές, οι οποίοι εργάζονται στο σωματείο μας διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να αναπτυχθεί, σωστά, το σωματείο μας σ’ όλα τα επίπεδα και να αποτελεί, διαρκώς, παράδειγμα προς μίμηση για τα πολλούς συλλόγους του εγχώριου χώρου», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Νίκου Κριεζή, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια:

 

 

 

«Προπονητής της ανδρικής μας ομάδας είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ιωνικού Νικαίας, της Σκόντα Ξάνθης και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιάννης Δημητριάδης, ο οποίος αντικατέστησε, προ μερικών ετών, εμένα στην συγκεκριμένη θέση. Το σωματείο μας εδρεύει στο χωριό Νέο Ζυγός Ξάνθης, το οποίο αριθμεί, περίπου, 500 κατοίκους, έχοντας στη θέση του Προέδρου τον επιχειρηματία, κ. Δημήτρη Τερζανίδη και τον αδερφό του, Κώστα Τερζανίδη. Ο Ηρακλής Νέου Ζυγού συγκεντρώνει στην αθλητική του οικογένεια, περίπου, 200 αθλητές, οι οποίοι γυμνάζονται στο γήπεδο του Ζυγού Ξάνθης, όπως και στα δύο ιδιόκτητα γήπεδα, τα οποία βρίσκονται, περίπου, 3χλμ πιο μακριά από το χωριό μας. Τα συγκεκριμένα γήπεδα αποτελούσαν την έδρα των Ελπίδων Ξάνθης, τις οποίες έχουμε, ήδη, απορροφήσει παράλληλα με την αγορά των εκτάσεων της περιοχής.

 

 

 

Το ευχάριστο γι’ εμάς είναι πως διαθέτουμε τη μεγαλύτερη σε αριθμό αθλητών Ακαδημία ποδοσφαίρου, όπως και την καλύτερη Ακαδημία στον Νομό Ξάνθης σε ό,τι αφορά την ποιότητα της και τον τρόπο λειτουργίας της! Η ανδρική μας ομάδα, η οποία συγκροτείται, διαχρονικά, κυρίως, από γηγενείς ποδοσφαιριστές, συμμετείχε, φέτος, (2019-2020) στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, παρουσιάζοντας ένα θετικό αγωνιστικό πρόσωπο, έστω και αν υποβιβάστηκε, πρόσφατα, στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Ξάνθης, λόγω της πτώσης πολλών ομάδων στα τοπικό Πρωταθλήματα», πρόσθεσε, ακολούθως, ο κ. Νίκος Κριεζής, για να υπερθεματίσει, λέγοντας:

 

 

«Ο Ηρακλής Νέου Ζυγού έχει ως όραμα την ανάδειξη του ταλέντου κάθε νεαρού αθλητή, μέσα από τα…σπλάχνα του, με απώτερο σκοπό, φυσικά, την παραχώρηση ορισμένων παικτών σε ομάδες ψηλότερων κατηγοριών. Ήδη, το σωματείο μας συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, τον Α.Ο. Ξάνθης, με την ευχή της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών μας. Βασικοί χρηματοδότες του Ηρακλή Νέου Ζυγού οι κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης και Θοδωρής Χαραλαμπίδης, οι οποίοι ενισχύουν, έμπρακτα, το σωματείο μας την τελευταία 20ετία».

 

 

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Ηρακλή Νέου Ζυγού μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/%CE%97%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3-%CE%96%CE%A5%CE%93%CE%9F%CE%A5-214497592019106/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ