Το www.planetface.gr επισκέφθηκε, τη Δευτέρα το πρωί, την Πλατεία Ελευθερίας Κορυδαλλού, προκειμένου να παρουσιάσει, σήμερα, στο κοινό του  το εξαιρετικό εγχείρημα της Δημοτικής Παράταξης, «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», προεξέχοντος του υποψήφιου Δημάρχου Κορυδαλλού, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, σε συνεργασία με το Κέντρο Υπέρτασης «STRIDE-7», όπως αναφέρεται μέσω των ακόλουθων «βίντεο» και της παρακάτω ανακοίνωσης.

«Οι Κορυδαλλιώτες τίμησαν σήμερα την προσπάθεια των γιατρών στην πλατεία Ελευθερίας.

Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησαν οι συμπολίτες μας την συνεργασία της παράταξης μας με το Κέντρο Υπέρτασης STRIDE-7 της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης.

Δώσαμε τη δυνατότητα σε όσους ήθελαν να μετρήσουν αξιόπιστα και δωρεάν την αρτηριακή τους πίεση.

Δεκάδες ήταν αυτοί που προσήλθαν στο κιόσκι της πλατείας Ελευθερίας, όπου τους περίμενε το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υπέρτασης STRIDE-7 για να τους εξυπηρετήσει και να τους παράσχει εξατομικευμένες ιατρικές συμβουλές και συστάσεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την προσπάθεια και την παρουσία τους την γιατρό Γιώτα Σταθοπούλου και τον φοιτητή Ιατρικής Βασίλη Κυτίνο, που κέρδισαν τις εντυπώσεις με την ευγένεια, το χαμόγελο και την προθυμία να ενημερώσουν τον καθένα για θέματα υγείας και προληπτικής ιατρικής».

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ