Η μάχη της ομάδας με τη Θύελλα Πετρίου!

 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 
1-0

Ο Ολυμπιακός Ασσου σήμερα πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Πετρίου αλλά δυστυχώς με γκολ που δέχθηκε στο 84′ λεπτό ηττήθηκε με 1-0 και άνοιξε την χρονιά με ήττα. Οι κόκκινοι που είχαν στις τάξεις τους την επιστροφή του Δημήτρη Πανουση κάτω απο τα γκολ ποστ μπήκαν νωθρα στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να αιφνιδιαζουν τον Ολυμπιακό Άσσου χωρίς όμως να δημιουργούν την κλασσική ευκαιρία. Η ομάδα μας ισορροπησε το παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις αλλά πήγε στα αποδυτήρια με το λευκό 0-0.
Στο Β’ ημίχρονο ή ομάδα μας συνέχισε να απειλεί και με τις βοήθειες του Παπαδόπουλου και Τζαβάρα που επέστρεψε στον Άσσο και είχε μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτο του φετινό παιχνίδι, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και εφτασε πολυ κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Παπαδόπουλου χτύπησε στο δοκαρι και δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να πάρει κεφάλι στο σκορ. Να σημειώσουμε ότι και οι γηπεδούχοι είχαν απο ενα δοκάρι. Δυστυχώς σε μια ανύποπτη φάση στο 84, η Θύελλα Πετρίου εφτασε στο γκολ όταν με σουτ εξω απο την περιοχή η μπάλα πέρασε μέσα απο τα χέρια του Πανουση και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας γράφοντας το τελικό 1-0 για τους γηπεδούχους και ρίχνοντας πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα την ομάδα μας.
Ο Ολυμπιακός Άσσου πλέον έχει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του μέσα σε διάστημα 4 ημερών αρχή γενομένης την Τετάρτη όπου υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου ενώ το Σάββατο υποδέχεται τον πολυ καλο αλλά ασταθή στα τελευταία παιχνίδια Ισθμιακο.

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ