Ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης!

Το Δ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 με τους εξής αθλητές :

Αθανασίου Αντώνιο , Τζουβάρα Ευστάθιο , Μαυράδα Κωνσταντίνο , Μπενιάτα Ηλία, Σταθόπουλο Δημήτριο , Κουτρομάνο Ηλία , Κατρή Ιάσωνα , Κουφιώτη Παναγιώτη , Κοτσίλη Γεώργιο , Κουτσόβουλο Νικόλαο , Μπάρα Σπυρίδων, Νάτσιο Νικόλαο , Καραλή Παναγιώτη , Πιτσογιάννη Δημήτριο , Νικολάου Ιωάννη , Ταρανά Ελευθέριο , Διαμαντή Κωνσταντίνο , Χατζηκωνσταντίνου Κρίτων.

Η Διοίκηση του συλλόγου                       ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

θέλει να ευχαριστήσει για την έως τώρα προσφορά τους στον σύλλογο τους αθλητές : Τσέτσο Αθανάσιο , Αδάμ Αθανάσιο , Τσουροπλή Αλέξανδρο-Αχιλλέα , Ζαρκάδα Γρηγόριο , Δαμιανίδη Θεόδωρο και Μιχαλόπουλο Γεώργιο και τους εύχεται ότι καλύτερο σε αγωνιστικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους δύο πρώτους η συνεργασία θα συνεχιστεί καθώς αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην διοίκηση της ομάδος με τον Αδάμ Αθανάσιο να συνεχίσει να προσφέρει τις ιατρικές του γνώσεις και υπηρεσίες ως γιατρός της ομάδος αλλά και ως γενικός αρχηγός του τμήματος. Ο Τσέτσος Αθανάσιος αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο  ως επίσημος εκπροσώπος του συλλόγου προς την Ε.Ο.ΠΕ και την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.

Όσον αφορά τους τέσσερις τελευταίους λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν την φετινή σεζόν στην ομάδας μας , ευελπιστώντας στο μέλλον την επανένταξη τους στο δυναμικό του συλλόγου.

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Πηγή: Δελτίο Τύπου 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ