Ο έμπειρος προπονητής (αριστερά) ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Κότσαλος, στο «gipedo.eu»!  

Αισιόδοξος για την πορεία του ανδρικού τμήματος του Α.Π.Ο. Ηφαίστου στο προσεχές Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών και περήφανος που συνεργάζεται με τα στελέχη του ιστορικού σωματείου δήλωσε, προ μερικών ωρών, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο Βαγγέλης Κότσαλος. Ιδού οι σημαντικές δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του Σάκη Σάσσαλου στην τεχνική ηγεσία της α’ ομάδας και του ενός ΕΚ’ ΤΩΝ Γενικών Αρχηγών του σωματείου.

«Εγώ συνεργάζομαι, επιτυχώς, εδώ και αρκετό καιρό, με τους ανθρώπους του Α.Π.Ο. Ηφαίστου, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ιστορικού σωματείου. Διατηρώ ον τίτλο του συνεργάτη του Σάκη Σάσσαλου στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, αλλά και τον αντίστοιχο του Γενικού Αρχηγού του σωματείου, μαζί με τον παράγοντα, Νίκο Δεμίρη. Ο σύλλογος μας λειτουργεί, αρμονικά, σα μια αγαπημένη οικογένεια, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη του ταλέντου κάθε νεαρού αθλητή στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Γνωρίζω πως το συγκεκριμένο σωματείο διαθέτει μεγάλη δυναμική και μπορεί να διακριθεί στο αθλητικό προσκήνιο. Εν όψει της επόμενης σεζόν, η ανδρική μας ομάδα, η οποία έχει στελεχωθεί με έμπειρος και νεαρούς, πλην, όμως, ταλαντούχους, παίκτες, έχει τις δυνατότητες να αγγίξει μέχρι και την 5η θέση στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών. Συνάμα, τα συγκροτήματα υποδομής του Α.Π.Ο. Ηφαίστου βαδίζουν σε καλό δρόμο και όλοι μας εργαζόμαστε, πυρετωδώς, με σκοπό την υλοποίηση των στόχων του σωματείου».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ