Το www.planetface.gr αναδεικνύει τη νέα «σούπερ» συνεργασία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Ιωνικό και τον Διαγνωστικό Κέντρο, «Olympic Diagnostic»!

Δείτε, μέσω της ανακοίνωσης του Α.Ο. Ιωνικός, η οποία αναδημοσιεύεται στο www.planetface.gr τι περιλαμβάνει η καινούργια επιτυχημένη κίνηση των στελεχών του συλλόγου από την περιοχή της Νίκαιας.

Το www.planetface.gr συγχαίρει, δημόσια, τα στελέχη του Α.Ο. Ιωνικό για την, άκρως, σημαντική συνεργασία τους με το αντίστοιχο Διαγωνιστικό Κέντρο!

 Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με το διαγνωστικό κέντρο Olympic Diagnostic. Πρόκειται για μια νέα σπουδαία συνεργασία με ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο που θα παρέχει σε προνομιακές τιμές τις υπηρεσίες του σε όλους τους αθλητές μας, στις οικογένειές τους καθώς και σε όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη.

To OLYMPIC DIAGNOSTIC είναι ένα υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο και εδρεύει επί της οδού Ασκληπιού 38, στην Αγία Σοφία, στον Πειραιά.

Έχει κατασκευαστεί με σχέδια διάσημων αρχιτεκτόνων και αποτελεί κτιριακό κόσμημα στον Δήμο Πειραιά. Η κατασκευή του έχει γίνει με τα πλέον σύγχρονα υλικά, είναι βιοκλιματικό κτίριο και όλες οι εγκαταστάσεις του έχουν γίνει με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα διαγνωστικά μηχανήματα του κέντρου είναι υπερσύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας 2018 και έχουν επιλεχθεί μεταξύ των παγκοσμίως μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων στο χώρο της Ιατρικής. Το ιατρικό προσωπικό είναι επιστημονικά άριστο και παρέχει ασφάλεια για απόλυτα έγκυρες διαγνώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ιωνικού ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία τον Διευθύνων Σύμβουλο του Olympic Diagnostic κ. Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο.

https://ionikos.gr/to-olympic-diagnostic-apokleistikos…/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ