Η εξαιρετική Ακαδημία ποδοσφαίρου προάγει , διαρκώς, το αθλητικό πνεύμα!

 

 

 

Το σύγχρονο μοντέλο της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου έχουν ακολουθήσει, εδώ και αρκετά έτη, τα στελέχη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, Βυζαντινός Αετός, προσδίδοντας όραμα, διασκέδαση και υγεία σε κάθε νεαρό αθλητή, ο οποίος είναι ενταγμένος στους κόλπους του. Ο ένας εκ’ των προπονητών του εν λόγω εγχειρήματος, Γιώργος Θεοδωρίδης, σε συνεργασία με μια ομάδα ατόμων, παρέχουν, καθημερινά, στους πολυάριθμους ποδοσφαιριστές τους κάθε αναγκαίο προϊόν για την καλύτερη δυνατή πρόοδο τους στο μέλλον, με κυριότερο τον εντυπωσιακό χώρο εκγύμνασης αυτών.

Δεν είναι, άλλωστε, υπερβολή πως οι, περίπου, 130 νεαροί ποδοσφαιριστές γυμνάζονται, τακτικά, στις υπέροχες εγκαταστάσεις της Εορδαίας, οι οποίες παρέχουν σ’ αυτούς ένα εξαιρετικό γήπεδο, διαστάσεων 11χ11 με εξαιρετικό τάπητα, ένα κιλικίο, δύο μεγάλες αίθουσες αποδυτηρίων, αλλά και έναν, ακόμα, χώρο στον οποίο διενεργούνται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες αφορούν την Ακαδημία του Βυζαντινού Αετού.

 

Γι’ αυτό, άλλωστε, τον λόγο, τα υπεύθυνα στελέχη του Βυζαντινού Αετού έχουν καταφέρει να θέλξουν το  ενδιαφέρον πολλών «ρούκηδων», οι οποίοι έχουν επανδρώσει την αθλητική τους οικογένεια, στελεχώνοντας τις ομάδες, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16 της εν λόγω Ακαδημίας.

Μιας Ακαδημίας, στην οποία εργάζονται αξιόλογοι προπονητές, όπως ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο Αντώνης Θεοδωρίδης, ο Αντώνης Σάκκος, Γιώργος Κλαζίδης, και ο Γιώργος Τσιάρας, οι οποίοι έχουν μεριμνήσει μέχρι και για τη διοργάνωση ορισμένων φιλικών τουρνουά. Όπως αυτό, το οποίο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Εορδαίας, τον προσεχή Σεπτέμβριο, με την παρουσία πολλών ομάδων από τους Νομούς Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ