Ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου παραμένει στον ιστορικό σύλλογο!

Η συνεργασία ανάμεσα στα στελέχη του ιστορικού σωματειου της Κορίνθου και στον Γιάννη Βασιλόπουλο, η οποία ξεκίνησε το έτος 2016, πρόκειται να συνεχιστεί, εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας!

Ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, «Γιάννης Βασιλόπουλος», ο οποίος μετέφερε, πέρσι, τις ομάδες αυτής στο γήπεδο του Συνοικισμού από την περιοχή του Λεχαίου, ανανέωσε, προ ημερών, την συνεργασία του με τα στελέχη της Κορίνθου.

Ο κ. Βασιλόπουλος ευελπιστεί να συνδυάσει, στο μέλλον, το όνομα του με την ανάπτυξη του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα, σε συνεργασία πάντα με την σύζυγο του, Ειρήνη Χιώτη, η οποία προεδρεύει στον ιστορικό σύλλογο.

Πέρα από τον εν λόγω προπονητή, Ακαδημία «Γιάννης Βασιλόπουλος» απασχολεί και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Γιώργο Οικονόμου και Δημήτρη Γαλάνη, όπως και τον Μάκη Μαργέτη, ο οποίος αποτελεί τον υπεύθυνο αυτής.

Επίσης, στο πόστο του Γενικού Γραμματέα της Κορίνθου είναι, πλέον, ο Δημήτρης Λέκκας, ενώ, αυτό το χρονικό διάστημα, η ιστορική ομάδα έχει προσθέσει στο ρόστερ της έναν καινούργιο ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα, Γιάννη Τερκεσίδη, από το Μαρκό, ενώ, προσεχώς, πρόκειται να αποκτηθούν μερικοί, ακόμα, παίκτες. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ