Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός απασχολεί τους ανθρώπους δύο συλλόγων!

 

Ο Αντόνιο Τσόλακ αποτελεί, αυτό το χρονικό διάστημα, το «μήλο της έριδος» για δύο ευρωπαϊκούς συλλόγους με ιδιαίτερη καταξίωση στον αντίστοιχο χώρο! Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται, τον τελευταίο χρόνο στη Μάλμε τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της σουηδικής ομάδας, αλλά και της ουκρανικής, Ντιναμό Κιέβου. Οι άνθρωποι των δύο σωματείων έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν, με τον ουκρανικό σύλλογο να αποτελεί τον νέο «μνηστήρα», όπως αναφέρεται στο ακόλουθο δημοσίευμα.

“Η Ντιναμό δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εξ όσων γνωρίζουμε, οι “μπλε” θα μπορούσαν να φέρουν τον Αντόνιο Τσόλακ και ήδη φέρεται να έχουν γίνει επαφές με τον ΠΑΟΚ εκεί όπου ανήκει ο Κροάτης επιθετικός. Ο Τσόλακ ήταν δανεικός στο Μάλμε της Σουηδίας, με την οποία κατέκτησε το Σουηδικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιό του με τον δανεισμό έχει διάρκεια ισχύος μόλις λίγων ημερών και μετά γίνεται ξανά παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ζητάει περίπου 3.500.000 ευρώ για τον Τσόλακ αλλά υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί αυτή η τιμή, ώστε η Ντιναμό να τον αποκτήσει με ευνοϊκότερους όρους. Μπορεί ο Τσολάκ να παραχωρηθεί δανεικός στη Ντιναμό, αλλά όπως διαπιστώνουμε ο ΠΑΟΚ θα προτιμούσε να τον πουλήσει”. αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της sportske.jutarnji.hr .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ