Το «gipedo.eu» παρουσιάζει το «προφίλ» του ποδοσφαιριστή, Σωκράτη Ορφανίδη!  

 

  

Ο φιλόσοφος Σωκράτης παραμένει ένα αίνιγμα, καθώς είναι ένας απ’ αυτούς οι οποίοι άλλαξαν για πάντα το πώς αντιλαμβανόμαστε την φιλοσοφία. Ο δικός μας Ροδίτης, Σωκράτης, ο οποίος διαπρέπει σε διαφορετικό χώρο αποτελεί, από την πλευρά του, ένα αίνιγμα στο κοινωνικό στερέωμα για κάθε θαυμαστή του και λάτρη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο εξαιρετικός αθλητής, γιος του έξοχου προπονητή, Σάββα Ορφανίδη και αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το νησί της Περιφέρειας των Δωδεκανήσων, προκειμένου να μετακομίσει στον Νομό Αττικής με «βάρκα» την ελπίδα για μια πιο ποιοτική επαγγελματική ζωή!

Με αφορμή, λοιπόν, το συγκεκριμένο γεγονός, το «gipedo.eu» παραχώρησε, πρόσφατα, στον ίδιο τη δυνατότητα να ξετυλίξει το «κουβάρι» των πιο σημαντικών του αθλητικών αναμνήσεων, τις οποίες η ιστοσελίδα μας παραθέτει παρακάτω. Όχι μόνο για να τιμήσει τον διακεκριμένο ποδοσφαιριστή και εξαίρετο κύριο, Σωκράτη Ορφανίδη, αλλά και για να ενημερώσει το κοινό του για το όμορφο «προφίλ» του στον αθλητικό χώρο.

 

«Φέτος διανύω το 28ο έτος της ηλικίας μου και ασχολούμαι με τον αθλητικό πολλά έτη. Από την ηλικία των 12 ετών καταπιάνομαι με το άθλημα του ποδοσφαίρου, έχοντας γνωρίσει σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου.

Ο Φοίβος Κρεμαστής είναι η πρώτη ομάδα, στην οποία εντάχτηκα ως νεαρός, τότε, ποδοσφαιριστής, συνεργαζόμενος με τον κόουτς, Σάσα Γιόνοβιτς, αλλά και αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού μέσου και του αριστερού αμυντικού. Εν συνεχεία, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον Αστέρα Μασάρων και στον Α.Σ. Ρόδου, όταν οι δύο αυτές ομάδες μετείχαν στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Μάλιστα, με τον Α.Σ Ρόδου πανηγύρισα την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας για καθοδηγητή τον πατέρα μου, κ. Σάββα Ορφανίδη», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του Σωκράτη Ορφανίδη, στην ιστοσελίδα μας, για να προσθέσει στην συνέχεια.

«Τη φετινή χρονιά, προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Φοίβο Κρεμαστής, έχοντας ως προπονητή τον κ. Γιώργο Σάββενα, ωστόσο σκέφτομαι να δώσω, στο μέλλον, μεγαλύτερη σημασία στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες παρά στον αθλητισμό. Άλλωστε, στη διάρκεια των περίπου 15 ετών που προσφέρω τις  υπηρεσίες μου στον ποδοσφαιρικό χώρο, έχω κερδίσει ορισμένους τίτλους και έχω χαρεί σημαντικές στιγμές.

Αλησμόνητες είναι οι στιγμές της κατάκτησης των δύο Πρωταθλημάτων στην Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου με τον Φοίβο Κρεμαστής, όπως και η κατάκτηση ενός Κυπέλλου στην ίδια Ένωση με την συγκεκριμένη ομάδα, έχοντας ως προπονητές τον πατέρα μου και τον Μιχάλη Πολλιά. Επιπλέον, σημαντική εμπειρία γι’ εμένα ήταν η άνοδος στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Α.Σ. Ρόδου».  

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ