Ο παλαίμαχος διεθνής μέσος υμνεί τον αείμνηστο Αυστριακό προπονητή (φωτό)!

 

Με άκρως επαινετικά σχόλια, προς τον αείμνηστο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Βάλτερ Σκότσικ, συνοδεύτηκε η τεράστια συνέντευξη του Γιώργου Σκαρτάδου, στον διακεκριμένο δημοσιογράφος, Σάκη Γκίνα, μέσω της ιστοσελίδας, www.sport24.gr . Αναλυτικά, το απόσπασμα των δηλώσεων του παλιού παίκτη του «Δικεφάλου» του Βορρά προς τον μακαρίτη Αυστριακό προπονητή.  

“Ο Σκότσικ ήταν σοβαρός προπονητής, με πειθαρχία, επίσης. Καθιέρωσε πρώτος τις τρεις προπονήσεις στη προετοιμασία. Με μία λέξη ήταν κύριος. Κατάφερε να μας πείσει, ότι μπορούμε και γι’ αυτό το ’85 πήραμε τον τίτλο. Μας βοήθησε πολύ εκείνη τη χρονιά και στο ξεκίνημα ήμασταν 12 ματς αήττητοι. Χάσαμε στο 13ο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Κρήτη, αλλά την αμέσως επόμενη αγωνιστική πήγαμε στο ΟΑΚΑ και κερδίσαμε 1-0 τον Παναθηναϊκό. Ο Σκότσικ κατάφερε να μας επιβάλει τρομερή πειθαρχία.

Το μεγάλο λάθος για μένα έγινε τον Δεκέμβριο της χρονιάς που πήραμε το πρωτάθλημα. Χάλασε η ομάδα από κάποιες κινήσεις που έκανε τότε ο Καλαφάτης. Πήρε παίκτες που δεν έπρεπε, δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα και αν θυμάσαι την επόμενη χρονιά ο Σκότσικ μετά από δυο αγωνιστικές έφυγε και πήγαμε να πέσουμε. Στην προετοιμασία το ’84 φύγαμε με Παντελάκη πρόεδρο και γυρίσαμε με Καλαφάτη. Δεν ξέρω τι έγινε τότε στα διοικητικά”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ