Το «gipedo.eu» καταγράφει τη μεγαλειώδη κίνηση των ανθρώπων της Α.Ε Λέρου!

 

Μια από τις πιο διάσημες αθλητικές φυσιογνωμίες της χώρας πρόκειται να παρουσιαστεί στο νησί της Λέρου στις 11 Μαϊου, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση των ανθρώπων του σωματείου για την απονομή του τροπαίου στην Α.Ε. Λέρου.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Πρωταθλητή Ευρώπης του έτους, 2004, Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό των Πρωταθλητών της Β’ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί την επιστροφή στην Α’ τοπική κατηγορία.

 

 

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Α.Ε. Λέρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του σωματείου, Μιχάλη Τσάτσο, έχουν προσαρμόσει το πλάνο του συλλόγου για την συγκεκριμένη διοργάνωση με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας ομάδας. Ο ίδιος πρόκειται να κερδίσει με την εν γένει παρουσία του την εκτίμηση του κοινού και να συζητήσει με τα στελέχη της Α.Ε. Λέρου το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί τους με κάποιον τρόπο.

 

 

Παράλληλα, ο κόσμος της Λέρου και όσοι δώσουν το παρών στο γήπεδο του Λακείου την 11η Μαϊου θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Τα στελέχη της Α.Ε. Λέρου θα βρίσκονται στο πλευρό τους και ο Εθνικός μας «ήρωας» θα είναι δίπλα τους, προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του και να του αποσπάσουν αυτόγραφα και δηλώσεις…

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ