Η Βάσω Ορφανίδου στο «gipedo.eu»!

Το ποδόσφαιρο, ο Δημήτρης Παρίδης, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, η γυναικεία ομάδα από την πόλη της Καβάλας και η «Συγκέντρωση» στο Ελαιοχώρι Καβάλας!  

Όλα αυτά μαζί, ξετυλίγουν το ‘κουβάρι’ της αθλητικής ζωής της Βάσως Ορφανίδου, η οποία διανύει, φέτος, το 37ο έτος της ηλικίας της, αλλά έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή ρότα στον Νομό Καβάλας…

 

 

Είναι η ανιψιά του αείμνηστου βετεράνου «άσου» του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Παρίδη, είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της Καβάλας 86’, αλλά και η ιδιοκτήτρια του γνωστού καταστήματος, «Συγκέντρωση» στην περιοχή του Ελαιοχωρίου, το οποίο αποτελεί στέκι για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι λατρεύουν τα πλούσια γεύματα…

Η ίδια, πάντως, λατρεύει περισότερο απ’ όλα το ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο φανερώνεται από τις παρακάτω δηλώσεις της στην ιστοσελίδα μας, λίγο καιρό πριν τα ‘δύση’ του έτους, 2017…

 

 

«Ασχολούμαι με τον χώρο του αθλητισμού από το έτος, 1993. Γεννήθηκα το έτος, 1981, στην περιοχή, Ελαιοχώρι Καβάλας και από μικρή ηλικία με μαγνήτισε το σπορ του ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρετώ μέχρι σήμερα. Πολύ σημαντικό κίνητρο στην απόφαση μου να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άθλημα αποτέλεσε η συγγένεια μου με ον αείμνηστο πάλαι ποτέ «αστέρα» του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Παρίδη! Μαζί με τον θείο μου παρακολουθούσαμε από κοντά τους επίσημους αγώνες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό, άλλωστε, έχω συμπάθεια στον ΠΑΟΚ και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του, Γιώργο Κούδα», είπε, αρχικά, η Βάσω Ορφανίδου, για να προσθέσει στην συνέχεια:

 

 

«Ως κάτοικος του Νομού Καβάλας, δε θα μπορούσα παρά να ξεκινήσω την καριέρα μου από την Καβάλα 86’! Αγωνίζομαι πάρα πολλά έτη στον συγκεκριμένο σύλλογο, ενώ είχα διακόψει την καριέρα μου για τέσσερα έτη (2008-2012), για προσωπικούς λόγους… Έχω βιώσει πλούσιες συγκινήσεις με τον συγκεκριμένο σύλλογο, ενώ τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στα στελέχη του σωματείου μας. Έχω αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής, από το 1992 μέχρι σήμερα, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, το οποίο αποτελεί αρρώστια γι’ εμένα! Συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω της αγάπης μου για την πόλη και την ομάδα μου, Καβάλα 86’ και είμαι σίγουρη πως όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου ως αθλήτρια θα έχω συλλέξει αρκετές αναμνήσεις.

 

 

Ήδη, μπορώ να σας πω πως δε θα ξεχάσω ποτέ το τέρμα το οποίο είχα σημειώσει, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όντας τερματοφύλακας,  κατά τη διάρκεια ενός αγώνα «μπαράζ» στο γήπεδο του Βόλου. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να υπηρετώ με επιτυχία την Καβάλα 86’ και να τη βοηθήσω να ανέλθει, ξανά, στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας», κατέληξε, ρο ημερών, η Βάσω Ορφανίδου.  

 

Επίσης, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας 86’ γυμνάζεται τις ημέρες, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 15.30, στο γήπεδο του Δάτου, ενώ δεν γνωρίζει, ακόμα, σε ποιον χώρο θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ