Η άποψη του Άγγελου Αναστασιάδη για τη νέα γενιά παικτών!

 

Τη γνώμη πως η οικογένεια του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αποτελείται από πολλούς νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές εξέφρασε, προ ημερών, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού, «TV 100» , ο πάλα ποτέ ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης.

«Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλά ανεκμετάλλευτα ποδοσφαιρικά διαμάντια! Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να στηριχτεί στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, η οποία αποτελεί το «χρυσό» μέλλον του συλλόγου, κάτι το οποίο, ευτυχώς, έχει αρχίσει να συμβαίνει.

Πέρα, λοιπόν, από τους Τζόλη, Μιχαηλίδη, Λημνιό και Γιαννούλη, υπάρχουν πολλοί, ακόμα, αθλητές με εξέλιξη, οι οποίοι χρειάζεται να λάβουν τις απαραίτητες ευκαιρίες. Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπεσίκτας, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ. Ένα ματς, το οποίο ήμουν, βέβαιος, πως θα κερδίσει η ομάδα μας και μάλιστα το είχα αναφέρει στον δημοσιογράφο, κ. Τσομπάνογλου, πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ευτυχώς, λοιπόν, που δικαιώθηκα και ο ΠΑΟΚ σημείωσε μια εθνική επιτυχία!».  

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ