Ο παλαίμαχος «άσος» του «Δικεφάλου» του Βορρά μιλάει για τον σχεδιασμό της ομάδας!

 

 

Τη δική του άποψη για τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται, φέτος, ο ΠΑΟΚ εξέθεσε, προ ημερών, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, «Metropolis F.M 95,5», ο βετεράνος «άσος» των «ασπρόμαυρων», Γιώργος Τουρσουνίδης. 

«Θεωρώ ότι είναι μια προοπτική που πρέπει να δει και η ΠΑΕ και ο παίκτης το συμφέρον της. Τα τρία εκατομμύρια είναι ένα σεβαστό ποσό. Είναι μια ικανοποιητική πρόταση. Αν μπει στη διαδικασία να τον δώσει θα γίνει κάτω από σκέψη και συζήτηση. Παίζει ρόλο και τι θέλει ο παίκτης. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι είναι πολλά ή λίγα. Είναι μια ικανοποιητική πρόταση για την ΠΑΕ. Πράττει καλά που τον δίνει».

Για το αν είναι απώλεια ο Λημνιός ενόψει Μπενφίκα: «Είναι ένα παιδί του ρόστερ. Δεν είναι και ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά ή που δεν μπορεί να καλυφθεί. Δεν θα έχει κόστος. Καλή επιτυχία στο παιδί. Γαλουχήθηκε μέσα στον ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο που ήρθε αυτή η πρόταση. Μακάρι να εξελιχθεί και να κάνει ακόμη μεγαλύτερη πορεία».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Με βάση αυτά που βλέπουμε από τον προπονητή υπάρχει ένα θέμα με τον Μάτος και ο Βιεϊρίνια δεν συμμετέχει. Χρειάζεται εκεί δύο παίκτες γιατί οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Το θέμα είναι να είναι αγωνιστικά έτοιμοι και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το πού χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι δύο παίκτες που λείπουν είναι ένας σαν οχταροδεκάρι και ένας που θα καλύψει το επιθετικό κομμάτι. Δύο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Η εικόνα ήταν θετική με τη Μπεσίκτας και μια ευχάριστη έκπληξη. Ήταν σημαντική η πρόκριση και η εμφάνιση ήταν καλή. Δείχνει ότι γίνεται καλή δουλίτσα και υπάρχει και οικογενειακό κλίμα. Ήταν ένα σώμα οι παίκτες στους πανηγυρισμούς και αυτή είναι η διαφορά με πέρυσι. Εύχομαι να έχει και συνέχεια».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ