Συνεργασία προοπτικής ή μια θητεία με όραμα, απλά, μια πορεία εξαιρετική; Αγάπη για τον αθλητισμό ή πάθος για τη νέα γενιά αθλητών, με σκοπό την οικοδόμηση ενός συλλόγου με σχέδιο βασισμένο στην πλειάδα των νεαρών παικτών; Όπως και να έχει, η σχέση του Ολυμπιακού Άργους με τον εξαίρετο κύριο και πετυχημένο καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Νίκο Γκαβούνο, ήταν και παραμένει στενή και εποικοδομητική, βοηθώντας από κοινού τις δύο πλευρές να αναπτυχθούν σ’ όλους τους τομείς. Ποιος είναι, όμως, ο εργατικός και πετυχημένος γυμναστής των »ερυθρόλευκων»; Ιδού ένα «μίνι» αθλητικό βιογραφικό του ιδίου, προκειμένου να γνωρίζει το κοινό μας τις σημαντικότερες πτυχές της αθλητικής και κοινωνικής πρόοδος του!
Ο Νίκος Γκαβούνος, λοιπόν, κουβαλάει στο χρονοντούλαπο της πολυετούς ιστορίας του μια αρκετά βαριά κληρονομιά, η οποία σχετίζεται με την άθληση του σε υψηλό επίπεδο και την άσκηση κοινωνικών λειτουργημάτων στον τόπο του. Συγκεκριμένα, ο νυν γυμναστής του Ολυμπιακού Άργους έχει διανύσει μια θριαμβευτική ρότα ως αθλητής στίβου του Διομήδη Άργους (1980-1989), κατακτώντας, μάλιστα, Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του βάδην, αλλά και δημιουργώντας μια όμορφη παράδοση στο αθλητικό προσκήνιο. Έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής, ο οποίος στηρίχτηκε, αρχικά, στη μαθητεία του ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αλλά και στην κοινωνική καταξίωση του, εν συνεχεία, ως Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Άθλησης, παρέχοντας κάθε βοήθεια στη νέα γενιά αθλητών.
Ταυτόχρονα, ο κ. Νίκος Γκαβούνος, ο οποίος εργάζεται, την σημερινή εποχή, σε σχολείο ως γυμναστής, χαρακτηρίζεται για την επαγγελματική νοοτροπία του στον αθλητικό χώρο, όπως και για την εκτίμηση την οποία τρέφει σε μια σειρά από εκσυγχρονιστές του αθλητισμού, προεξέχοντας του κυρίου, Νεκτάριου Παπαδοπετράκη. Ενός σπουδαίου ανθρώπου, για χάρη του οποίου ο κ. Ντίκος Γκαβούνος είπε, προ ετών, το «ναι» στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» του Νομού Αργολίδας, προσθέτοντας έναν, ακόμα, «κρίκο» στη… «χρυσή αλυσίδα» των ομάδων (Π.Α.Ο.Κ. Κουτσοποδίου και Αριστέα Άργους), στους οποίους έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του.  Σκοπός του, πλέον, δεν είναι άλλος από την εφαρμογή του ορθολογιστικού τρόπου άθλησης των νεαρών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Άργους, με την προοπτική, φυσικά, να…απογειωθεί ο σύλλογος στο μέλλον, συμπληρώνοντας το κενό το οποίο υπάρχει ανάμεσα στον «βασιλιά» της Αργολίδας, Παναργειακό και τους υπόλοιπους συλλόγους του ίδιου Νομού.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ