«Ο Ofi Crete Academy διαμορφώνει χαρακτήρες και χτίζει προσωπικότητες στον αθλητισμό»! Το πάθος του για τον αθλητισμό αποτελεί, επί σειρά ετών, το κίνητρο για την ορθή καθοδήγηση των νεαρών αθλητών και οι πλούσιες εμπειρίες του από τις σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς σε Αιγάλεω και Πετρούπολη, όπως και η θητεία στην ΠΑ.Ε Ολυμπιακός αποτελούν το «σταυροδρόμι» για ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο των Ακαδημιών. Ο γνωστός προπονητής, Τεχνικός Διευθυντής και πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Προοδευτικής, ΠΑΕ Ιωνικός, ΠΑΕ Φωστήρας, Τάσος Λαζάρου, υπηρετεί, πλέον, με απόλυτη επιτυχία τον «Ofi Crete Academy», στις εγκαταστάσεις της περιοχής Κηφισός, τις οποίες επισκέφθηκε το www.planetface.gr, προ ημερών, παραθέτοντας στον ίδιο τον λόγο για να μιλήσει για το δικό του έργο στο σωματείο αυτό. «Εγώ δραστηριοποιούμαι, αρκετά έτη, στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις της περιοχής του Κηφισού, καθώς υπήρξα προπονητής της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Αιγάλεω. Για προσωπικούς λόγους, αποφασίσαμε, κοινή συναινέσει με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας.
Ύστερα υπήρξαν πολλές προτάσεις για να λειτουργήσουν, κεντρικά, κάποιες Ακαδημίες διαφόρων ΠΑΕ, όμως η πρόταση από τα στελέχη της Π.Α.Ε ΟΦΗ είχε τις περισσότερες προοπτικές για τηνψ ανάπτυξη των νεαρών αθλητών. Άμεσα ξεκίνησε η δόμηση των νέων τμημάτων με την ονομασία, «Ofi Crete F.C Academy». Στη διάρκεια της λειτουργίας της Ακαδημίας μας, η προσπάθεια μας έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο και αυτό πιστοποιείται από το γεγονός πως ο αριθμός των αθλητών έχει αγγίξει το 310!!! Βέβαια, το εγχείρημα μας δεν αφορά μια σχολή μαζικού αθλητισμό, αλλά μια κεντρική σχολή ποδοσφαίρου στην οποία δοκιμάζονται αθλητές ηλικίας οχτώ μέχρι δεκαεπτά (17) ετών, με σκοπό την ένταξη τους στα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας μας», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κυρίου, Τάσου Λαζάρου, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια. «Στη διάρκεια της παρουσίας μας στον αθλητικό χάρτη, οι ποδοσφαιριστές μας έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από διοργανώσεις (Ε.Π.Σ.Α, Attica Talent Cup, διάφορα τουρνουά σε Θεσσαλονίκη, Σκύδρα και Σοφικό κ.α), έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, φτάσαμε στον τελικό της Ε.Π.Σ.Α στην κατηγορία Κ16, επίσης τα τμήματα Κ12 και κ14 ήταν πρωτοπόρα στα τμήματα της Ε.Π.Σ.Α και στο «παλμαρέ» μας υπάρχει η συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης Elite Νέων Cup με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, τη νέα αγωνιστική περίοδο (2023-2024), η Ακαδημία μας, σε συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, Αίμο Πετρούπολης, θα συμμετάσχει με ανδρική ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, απαρτιζόμενη από αθλητές οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη 2006 και 2007.
Αυτό θα συμβεί γιατί θέλουμε να προφέρουμε την ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες μας να συμμετάσχουν σε ανδρική διοργάνωση για πρώτη φορά στην καριέρα τους, με την ελπίδα να εξελίξουν, περισσότερο, το ταλέντο τους σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Επιπλέον, πολύ ευχάριστο γεγονός είναι το ότι η Ακαδημία μας έχει αποτελέσει πόλο έλξης πολλών Π.Α.Ε της «Σούπερ Λιγκ», γι’ αυτό, άλλωστε, έχουμε παραχωρήσει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών σε πολλά σωματεία των Εθνικών κατηγοριών. Ακόμα, οι εγκαταστάσεις στις οποίες γυμνάζονται οι παίκτες μας είναι ιδανικές για την προοδευτική τους πορεία, αφού στον συγκεκριμένο χώρο διατίθενται τέσσερα γήπεδα διαστάσεων 5χ5, από τα οποία τα δύο είναι κλειστά, αλλά και ένα γήπεδο διαστάσεων 11χ11, το οποίο μπορεί να χωριστεί σε τρία γήπεδα 8χ8. Η κουλτούρα μας έχει γίνει αποδεχτή από το κοινό, από την πρώτη, κιόλας, σεζόν της λειτουργίας της Ακαδημίας μας και σκοπός μας είναι η εξέλιξη των αθλητών και η διαμόρφωση καλών χαρακτήρων μέσα από τον αθλητισμό».
Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον OFI Crete Academy F.C μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082841936655

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ