Πρόσκληση σε κάθε νεαρό αθλητή, ο οποίος επιθυμεί να ασχοληθεί με το μπάσκετ κάνουν τα οργανωτικά στελέχη του Μαραθώνα Καλαμαριάς!Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των ανθρώπων του συγκεκριμένου σωματείου.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την έναρξη της σεζόν 2023-24! Είναι μια νέα αρχή γεμάτη ευκαιρίες για τα παιδιά μας να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν μοναδικές αθλητικές εμπειρίες.

Καλούμε όλα τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών να μας συντροφεύσουν σε αυτό το συναρπαστικό αθλητικό ταξίδι. Στην ακαδημία μας, θα βρουν ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον όπου θα μάθουν τα βασικά του μπάσκετ, θα αναπτύξουν δεξιότητες και θα δημιουργήσουν φίλους για μια ζωή.

Το προπονητικό μας προσωπικό είναι αφοσιωμένο στην ανάπτυξη των νέων αθλητών μας, τόσο στο επίπεδο του παιχνιδιού όσο και στον χαρακτήρα τους.

Εάν θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου: 6939931362

Σας περιμένουμε να γίνετε μέρος της οικογένειας της ακαδημίας μας και να ζήσουμε αυτή την αξέχαστη αθλητική περιπέτεια μαζί.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ