Το «gipedo.eu» παρουσιάζει το ‘προφίλ’ του προπονητή, Νίκου Κατακαλίδη!

 

Στο πρόσωπο του καθρεπτίζεται μια σημαντική προπονητική μορφή, με ιδιαίτερα προσόντα, πλούσια εμπειρία και έντονη διάθεση για να συμβάλει, σε μια καλύτερη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πορεία! Ο λόγος για τον νυν προπονητή του ανδρικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, Μακεδονικός Φούφας, Νίκο Κατακαλίδη, ο οποίος υπηρετεί, για μια ακόμα χρονιά, τον σύλλογο από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, συνδυάζοντας τον όνομα του με μια πορεία πρωταθλητισμού με την ομάδα στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Ένα Πρωτάθλημα, στο οποίο η ανδρική ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στο «τιμόνι» της έναν πεπειραμένο προπονητή, τη ρότα του οποίου παρουσιάζει στο κοινό της, σήμερα, η ιστοσελίδα μας, μέσω των δικών του λεγομένων.

 

«Εγώ γεννήθηκα το έτος 1973 και ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον χώρο του αθλητισμού σε ηλικία 14 ετών. Συγκεκριμένα, το έτος 1987, αποφάσισα να ενταχτώ στην αθλητική οικογένεια του Άρη Παντοκώμης, με τον οποίο συμμετείχα στο τότε Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Κοζάνης, όπως και στο Πρωτάθλημα της τότε Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Ακολούθως, μετακινήθηκαν στην Α.Ε. Π. Κοζάνης, στην οποία αγωνίστηκε δύο, συνολικά, χρόνια, στην συνέχεια στον Εορδαϊκό, ακολούθως στον Ηρακλή Πτολεμαϊδας και στον Ορέστη Ορεστιάδας, με τον οποίο θήτευσα στον… μαραθώνιο της τότε Γ’ Εθνικής για μια σεζόν. Εν συνεχεία, επέστρεψα στον Άρη Παντοκώμης, ο οποίος μετείχε, τότε, στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ακολούθως στον Ερμή Αμυνταίου, στον οποίο αγωνίστηκε δύο, συνολικά, έτη, στην ίδια διοργάνωση, για να ολοκληρώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στον Εορδαϊκό το έτος 2007.

Την συγκεκριμένη σεζόν, αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, με συνέπεια να αποφασίσω να διακόψω την ενεργό δράση, έχοντας κερδίσει πλούσιες εμπειρίες ως παίκτης αρκετών ομάδων. Στη διάρκεια των χρόνων, στα οποία υπηρέτησα τον αθλητισμό με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, συνεργάστηκα με τους προπονητές, Γαϊτάνο, Ταυλαρίδη, Γκουερίνο, Γιάννη Σιαπανίδη, τον αείμνηστο, Ζέντεφ, Μπεκρή, Βόσδου, Μιχαηλίδη, τον, επίσης, αείμνηστο, Μπαλέφσκι, όπως και τον Δημήτρη Σιαπανίδη.

Σε ό,τι αφορά στην προπονητική μου καριέρα, η οποία ξεκίνησε το έτος 2007, έχω εργαστεί  δύο φορές στην Α.Ε. Καραγιανίων, σημειώνοντας ισάριθμους ανόδους σε Εθνική κατηγορία. Επίσης, ως προπονητής, έχω συνεργαστεί  με τους ανθρώπους της Γαλατιανής, του Απόλλωνα Κοζάνης, της Α.Ε. Περδίκας, του Απόλλωνα Κρυνής, του Ερμή Αμυνταίου, όπως και με τα στελέχη του Μακεδονικού Φούφα», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του Νίκου Κατακαλίδη, στην ιστοσελίδα μας.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ