Το «gipedo.eu» αναλύει τη διαδρομή του προπονητή, Κώστα Καβαλάρη!

 

Στο πρόσωπο του καθρεπτίζεται, αναμφίβολα, η μορφή ενός εκ’ των εμβληματικών αθλητικών φυσιογνωμιών, οι οποίες έχουν διαβεί, διαχρονικά, το…κατώφλι του Κόκκινου Μύλου! Στις «πλάτες» του κουβαλάει μια πλούσια «γκάμα» εμπειριών, είτε με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, είτε από τον ρόλο του κόουτς, συμβάλλοντας, μάλιστα, τα μέγιστα για τον εκσυγχρονισμό των ομάδων, στις οποίες έχει εργασθεί. Γνωρίζει όσο λίγοι προπονητές τη φιλοσοφία των στελεχών του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και δικαιούνται να περηφανεύεται, καθημερινά, για την τοποθέτηση του δικού »λιθαριού» στο ισχυρό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του ιστορικού σωματείου.

Ο λόγος, φυσικά, για τον καθοδηγητή του ανδρικού τμήματος και επιβλέπων των αναπτυξιακών ομάδων του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Κώστα Καβαλάρη, ο οποίος μίλησε, πρόσφατα, στην ιστοσελίδα μας για τη δική του πορεία στον χώρο του αθλητισμού και τους στόχους του με μια εκ’ των ομάδων της «καρδιάς» του.  

«Η ποδοσφαιρική μου καριέρα είχε αφετηρία τον Αήττητο Σπάτων και επόμενους…σταθμούς τους Αχαρναϊκό, Α.Ο. Χαλκίς, Ηρακλή Ψαχνών, Ταμηναϊκό, Παμαρανθιακό και Α.Ο. Θήβας, συμμετέχοντας, από τη θέση του επιθετικού, στα τοπικά Πρωταθλήματα, αλλά και στα αντίστοιχα της Δ’ Εθνικής.

Εν συνεχεία, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην Αθηναϊδα, η οποία μετείχε, τότε, στον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ακολούθως, στον Λεβαδειακό και στην συνέχεια στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και στον Γ.Σ. Ωρωπού. Συνεργάστηκα, επί σειρά ετών, με τους προπονητές Βασίλη Στασινόπουλο, Χάιτα, Παχατουρίδη, Παυλόπουλο, αλλά και με τον Σταύρο Σαράφη.  

Όσον αφορά στην προπονητική μου καριέρα, συνεργάστηκα, στο παρελθόν, με τους ανθρώπους του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, επί σειρά τρεισήμισι χρόνων, στην συνέχεια πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της Κύμης ως συνεργάτης του προπονητή, Βαγγέλη Ντόβολη, για μια σεζόν, όταν η ομάδα μετείχε στον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το καλοκαίρι του έτους 2019, επέστρεψα στην τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, ο οποίος συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α, με την ευχή να διαγράψει μια θετική ρότα στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας συγκροτείται, στην πλειοψηφία του, από νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο σύλλογος διαθέτει πλούσιο φυτώριο, το οποίο αποτελεί το λαμπρό μέλλον του σωματείου. Υπεύθυνος προπονητής για τη λειτουργία των αναπτυξιακών τμημάτων του σωματείου είναι ο κ. Βολιώτης, ενώ το έργο μας στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών στηρίζεται από τη διοίκηση του σωματείου με προεξέχοντα τον Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Ιωάννη Θεοχάρη. Απώτερος στόχος μας είναι η ανοδική εξέλιξη του ταλέντου κάθε νεαρού αθλητή, με την ευχή να πλαισιώσει, κάποια στιγμή, επαρκώς, την ανδρική μας ομάδα».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ