Το «gipedo.eu»! αναλύει το «προφίλ» του προπονητή του σωματείου, Παναγιώτη Λάμπρου!

 

Μια χαρισματική αθλητική παρουσία στο πλευρό ενός συλλόγου με πλούσια ιστορία! Ένας σπουδαίος προπονητής, με άφθονη εμπειρία, θέλη για δημιουργία και προοπτική, η οποία ταιριάζει »γάντι» με τη φιλοσοφία του συλλόγου τον οποίο υπηρετεί! Παναγιώτης Λάμπρου, λοιπόν, μαζί με τον Α.Ο. Συκάμινου σ’ ένα «πάντρεμα» ιδανικό για την περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού σωματείου στο αντίστοιχο προσκήνιο, στο οποίο οι δύο πλευρές βαδίζουν, διαχρονικά, επιτυχώς.  

Βασισμένοι, αμφότεροι, στις σπουδαίες δυνάμεις τους και με κοινό συμφέρον του σωματείου την ανοδική εξέλιξη, οι δύο πλευρές, μοχθούν, καθημερινά, για την καλυτέρευση της ποιότητας της ανδρικής ομάδας, όπως και για την αναβάθμιση των ομάδων υποδομής, όπως, άλλωστε, φανερώνεται από τις παρακάτω δηλώσεις του ίδιου του προπονητή. Του κόουτς, ο οποίος έχει χαράξει στον αθλητικό χώρο μια όμορφη διαδρομή, η οποία αναλύεται, πιο κάτω, με ιδιαίτερη μορφή.

«Η αθλητική μου καριέρα είχε, στο παρελθόν, αρχή από την ομάδα του Ελλήσποντου νέας Λαμσάκου, στον οποίο πρόσφεραν, τότε, τις υπηρσίες μου για ορισμένα χρόνια. Ακολούθως, αποφάσισα να ενταχτώ στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο. Κανήθου, με τον οποίο πανηγύρισα την άνοδο του ανδρικού τμήματος στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Εν συνεχεία, συνεργάστηκα με τα στελέχη του Α.Ο. Χαλκίς, για μια σεζόν, όταν η ομάδα μετείχε στον… μαραθώνιο της Β’ Εθνικής. Ακολούθησε η καριέρα μου στον Απόλλωνα Παραλίας Αυλίδας, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στα Πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ τοπικής κατηγορίας και στην συνέχεια αποφάσισα να ασχοληθώ με το επάγγελμα του προπονητή.

Στη διάρκεια των ετών, στα οποία πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες, συνεργάστηκα με τους προπονητές, Σούλη Παππά, Θοδωρή Κουμπιά (αείμνηστος), Γιάννη Μπρατσιώτη, Μπάμπη Χατζηστάμου, Λαμπρόπουλο και Μίλτο Βρεκούση (αείμνηστος)», ήταν, πρόσφατα, τα πρώτα λόγια του κ. Λάμπρου στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Σε ό,τι αφορά την προπονητική μου καριέρα, αυτή είχε αφετηρία τον Κεραυνό Χαλκίδας και δεύτερο…σταθμό τον Απόλλωνα Παραλίας. Ακολούθησε η συνεργασία μου με τον Α.Ο. Συκάμινου, για αρκετά έτη, στοχεύοντας στην αναβάθμιση του επιπέδου κάθε νεαρού αθλητή, ο οποίος επανδρώνει το έμψυχο δυναμικό του σωματείου μας. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος για το γεγονός πως η διοίκηση του σωματείου, με προεξέχοντας τον κ. Ευάγγελο Λεμπούση, ο οποίος, συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες του, μοχθούν, καθημερινά, για την προοδευτική πορεία του Α.Ο. Συκάμινου.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ