Σύγχρονες κινήσεις από την ομάδα βόλεϊ του Κρόνου Αγίων Αναργύρων!

 

Η παρθενική αγωνιστική περίοδος που ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων παρουσιάστηκε στους επίσημους θεσμούς της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α συνοδεύτηκε με τη διαγραφή μιας μέτριας πορείας από τον νεοσύστατο σύλλογο, όπως και με την ύπαρξη αρκετών εμποδίων στην προσπάθεια αυτού να εκπληρώσει τους στόχους του.

Το πρόβλημα του τόπου στέγασης του συμπαθούς σωματείου ήταν, αναμφίβολα, ένα σημαντικό πρόβλημα για την επαρκή λειτουργία του Κρόνου Αγίων Αναργύρων, το οποίο, όμως, ευτυχώς, έχει λυθεί, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων στεγάζεται, πλέον, στο νέο και ιδιαίτερα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της εν λόγω περιοχής, το οποίο, μάλιστα, φιλοξενεί όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής των Αγίων Αναργύρων.

Συνεπώς, η ανδρική ομάδα πετοσφαίρισης του Κρόνου Αγίων Αναργύρων, όπως και τα αναπτυξιακά τμήματα αρσενικού γένους του σωματείου, θα γυμνάζονται στον συγκεκριμένο χώρο και θα καθοδηγούνται από την εξελίξιμη προπονήτρια, Κατερίνα Καλλιακούδη, η οποία, μάλιστα, συμμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες του γυναικείου τμήματος του συγκεκριμένου σωματείου με την ιδιότητα της βολεϊμπολίστριας. 

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας, εν όψει της διεξαγωγής του νέου Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, στο ρόστερ του τμήματος έχει προστεθεί ο πρώην πασαδόρος της Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου, Γιάννης Καπερνάρος, ο τέως λίμπερο της ίδιας ομάδας, Ηλίας Ανδρικόπουλος, όπως και ο πρώην κεντρικός του Σύριου Ασπροπύργου, Μπάμπης Μουχτούρης.

Αντίθετα, παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Κρόνου Αγίων Αναργύρων αποτελούν ο διαγώνιος βολεϊμπολίστας, Σταύρος Κανακούδης και ο λίμπερο, Αδάμ Σταυρουλάκης, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο ρόστερ του Οδυσσέα Αμαρουσίου.

Στόχος, πλέον, των οργανωτικών στελεχών του Κρόνου Αγίων Αναργύρων δεν είναι άλλος από την σταδιακή εξέλιξη του ταλέντου κάθε νεαρού αθλητή-τριας του εν λόγω σωματείου, με την ευχή να πετύχουν τον σκοπό τους. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ