«Ο Κιλκισιακός είναι το σπίτι μου»!

Ο παράγοντας του γυναικείου τμήματος, Σπύρος Μιχαηλίδης, στο «gipedo.eu»!

 

 

Μια ψυχή, η οποία ζει για την ομάδα αυτή, μια «ηρωική» μορφή, η οποία τρέφει για τον σύλλογο μια αγάπη παράφορη, ένας άνθρωπος με μοναδικά χαρίσματα, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει για του Κιλκισιακού τα σπουδαία βήματα… Ο λόγος, για ποιον άλλον, από τον ιδρυτή του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του μακεδονικού σωματείου και παλιό παίκτη του συλλόγου, Σπύρο Μιχαηλίδη, ο οποίος μίλησε, προ καιρού, στην ιστοσελίδα μας, για το δικό του εγχείρημα και του σωματείου το σήμερα… 

 

 

«Εγώ ήμουν αυτός, ο οποίος πρωτοστάτησα, πριν μερικά έτη, για την σύσταση του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κιλκισιακού. Η ίδρυση του εν λόγω συγκροτήματος χρονολογείται το καλοκαίρι του 2016, όταν μαζί με μια ομάδα ανθρώπων, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό την συγκέντρωση ενός αριθμούς αθλητριών, προκειμένου να ενταχθούν στην αθλητική μας οικογένεια. Την πρώτη αγωνιστική περίοδο, 2016-2017, η ομάδα μας διέγραψε μια ικανοποιητική πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από μια ομάδα από την πόλη της Κατερίνης και την Πανσεραϊκή.

 

 

Την περασμένη σεζόν, 2017-2018, εγώ και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης, επιλέξαμε τον κ. Λάζαρο Δεληπαλτα, για την ανάληψη των προπονητικών καθηκόντων του γυναικείου τμήματος του Α.Ο. Κιλκισιακός, καταφέρνοντας να συνδέσουμε τα ονόματα μας με την άνοδο του τμήματος στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το συγκρότημα μας κατόρθωσε, πέρσι, να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο του και ακολούθως να ξεκινήσει την προετοιμασία του με σκοπό τη διαγραφή μιας θετικής ρότας στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο κ. Δελήπαλτας παρέμεινε στη θέση του προπονητή, για δεύτερη συνεχή, σεζόν, η ομάδα μας λειτούργησε, σωστά, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ