Η θέση του Άγγελου Αναστασιάδη για τη ρήξη σχέσεων με παίκτες!

 

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης, την οποία παραχώρησε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στο διακεκριμένο δημοσιογράφος, Νίκο Πετρουλάκη, στο τηλεοπτικό σταθμό, «T.V.100», αναφέρθηκε στη διαμάχη του με ορισμένους παίκτες της ομάδας, τον καιρό τον οποίο ο ίδιος εργαζόταν στον ΠΑΟΚ.

«Όταν εγώ εργαζόμουν στον ΠΑΟΚ, υπήρχαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήθελαν να φύγουν, αλλά αυτό δε γινόταν γιατί έπρεπε να αποζημιωθούν.

Πέρα, όμως, απ’ αυτό το γεγονός, ύστερα από τη νίκη της ομάδας μας επί του Ολυμπιακού Πειραιώς, εκτός έδρας, προέκυψε αν σοβαρό θέμα με κάποιον ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Εγώ, μη θέλοντας να κοινοποιήσω το συμβάν στον Τύπο, ενημέρωσα τον τότε Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου για το θέμα, αλλά εγώ απομακρύνθηκα από την ομάδα πριν τον ποδοσφαιριστή! Λίγα χρόνια μετά, κάτι ανάλογο συνέβη με τον ίδιο αθλητή και τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος, όμως, κατάφερε να απομακρύνει από την ομάδα τον ποδοσφαιριστή, αλλά και μερικούς, ακόμα, παίκτες της τότε ομάδας».  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ