Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Καββαδίας, στο «gipedo.eu»!

 

Μια ζωή αφιερωμένη σ’ ένα σωματείο, μια αγάπη, η οποία έχει συνοδευτεί με βαρύ, αλλά ευχάριστο φορτίο, μια σχέση, παντοτινή, με όραμα μια πορεία μαγική! Έναν δρόμο, στον οποίο ο Δημήτρης Καββαδίας έχει διαβεί, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια σειρά από επιτυχίες με πρωταγωνιστή μοναδικό τον Γκυζιακό! Πότε με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή και πότε από το «πόστο» του παράγοντα της ομάδας αυτής, ο νυν Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, έχει φροντίσει να κερδίσει τον άτυπο τίτλο του αξιόλογου «εργάτη» στον χώρο του αθλητισμού με…φόντο την… εκτόξευση στο όνειρο του Γκυζιακού. Ένα όνειρο, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ανάπτυξη του σωματείου σ’ όλους τους τομείς, όπως, άλλωστε, ο ίδιος μας είπε, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνομιλίας μας με στόχο την παραγωγή της ακόλουθης συνέντευξης. 

 

 

«Εγώ υπηρετώ τον Γκυζιακό από την ηλικία των 14 ετών, έχοντας συνοδεύσει την παρουσία μου στην ομάδα, είτε με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, είτε με την αντίστοιχη του παράγοντα. Συγκεκριμένα, από το έτος 1985 μέχρι το έτος 2002, αγωνίστηκα στον Γκυζιακό ως τερματοφύλακας, έχοντας συνεργαστεί με τον νυν προπονητή του συλλόγου, κ. Μάκη Ντέτσικα, αλλά και ορισμένους, ακόμα, κόουτς. Από το έτος 2002, όμως, δραστηριοποιούμαι στον Γκυζιακό ως παράγοντας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στην ομάδα, είτε ως Γενικός Αρχηγός, είτε ως Πρόεδρος, είτε, απλά, ως παράγοντας του συλλόγου. Στόχος μου είναι διαρκής ανάπτυξης του Γκυζιακού σ’ όλα τα επίπεδα και κυρίως στον τομέα της εξέλιξης των αναπτυξιακών τμημάτων του σωματείου μας.

Ενός σωματείου, το οποίο άρχισε να αναπτύσσει το φυτώριο του το έτος 2004, έχοντας ως θεμελιωτή του και τον νυν Ταμία του Γκυζιακού, κ. Νιότα. Βέβαια, Πρόεδρος και παράγοντας των επιτυχιών του συλλόγου μας δεν είναι άλλος από τον κ. Σταύρο Δαναλάτο, ο οποίος συνέβαλε, στο παρελθόν, τα μέγιστα για την αναβάθμιση του Γκυζιακου, σ’ όλα τα επίπεδα. Υπό την προεδρία, λοιπόν, του γνωστού φυσιοθεραπευτή, ο Γκυζιακός ανήλθε στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών, γι’ αυτό η απουσία του, επί σειρά ετών, ήταν εμφανής και λειτούργησε ανασταλτικά για την πορεία του συλλόγου. Ευτυχώς, όμως, ο κ. Σταύρος Δαναλάτος, βρίσκεται, εκ’ νέου, στο πλευρό του Γκυζιακού, από το καλοκαίρι του έτους 2019 και έκτοτε, υπηρετώντας το σωματείο, στο οποίο εγώ διατηρώ τον τίτλο του Προέδρου.

 

Τη φετινή σεζόν, η ανδρική μας ομάδα καθοδηγείται παό τον προπονητή, κ. Μάκη Ντέτσικα, τον οποίο εμπιστεύτηκαν τα μέλη της διοίκησης του σωματείου, εκτιμώντας την σωστή δουλειά του στον αθλητικό χώρο. Άλλωστε, ο κ. Ντέτσικας έχει διαγράψει λαμπρή πορεία ως προπονητής της Ένωσις Βοτανικού, του Α.Ο. Κορωνίδας, του Δούρειου, της Λονγκ Λάιβντ και του Ολυμπιακού Κυψέλης, τους οποίους υπηρέτησε, στο παρελθόν, με επιτυχία. Στόχος της ανδρικής ομάδας είναι η πραγματοποίηση μιας άρτιας πορείας στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, με την προοπτική να ανέλθει το τμήμα μας στον… μαραθώνιο της Α’ τοπικής κατηγορίας, ύστερα από λίγα έτη.

Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Γκυζιακός διαθέτει εφηβική ομάδα, παιδικό τμήμα, όπως και ότι, σύντομα, θα σχηματιστεί ομάδα με «αστεράκια» στο σωματείο μας. Ο σύλλογος μας συνεργάζεται, επιτυχώς, με τους προπονητές, Μάκη Ντέτσικα και Νίκο Μικελόπουλο, ο οποίος, μάλιστα, είναι τελειόφοιτος της Πανεπιστημιακής σχολής των ΤΕΦΑΑ. Οι ομάδες στεγάζονται στο γήπεδο της Αλεπότρυπας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Κυψέλης, στο οποίο, όμως, συστεγάζονται και οι τα σωματεία των Αμπελοκήπων, του Αστέρα Εξαρχείων και του Πέρα Κλουμπ», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του πατέρα του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Ιλίου, όπως και του Γκυζιακού, Κώστα Καββαδία.

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Δημήτρη Καββαδία μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

 

https://koinoniki.gr/2021/10/dimitris-kavvadias-o-gkiziakos-echi-sinechi-parousia-sto-podosfero-mas-apo-to-1937-i-podosferiki-paragontes-tis-athinas-milane-stin-kinoniki/

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ