Ο υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων, Αργύρης Παπατάτσιος, στο «gipedo.eu»!

 

Στα παιδικά του χρόνια, διατηρούσε τον ρόλο του θεατή του υγιούς αθλητισμού, αλλά με το πέρασμα των χρόνων, μετατράπησε σε θαυμαστής ενός συλλόγου ιστορικού… Η σχέση του Αργύρη Παπατάτσιου με τον Φ.Σ. Κοζάνης αποτελεί μια υπόθεση ξεχωριστή, επικοδομιτική και προοδευτική όσο καμία άλλη!

Οι δύο πλευρές πορεύονται μαζί την τελευταία πενταετία, με τον εν λόγω παράγοντα να προσφέρει στα τμήματα ανάπτυξης τη δική του εργασία και τον σύλλογο να διαγράφει σ’ αυτό τον τομέα μια έξοχη πορεία…

Τέτοια που να έχει αναγκάζει τον κ. Παπατάτσιο να ανοίξει την καρδιά του στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να μας μιλήσει για το σήμερα, το παρελθόν των ομάδων υποδομής και το μελλον αυτών σε μια εποχή αρκετά δύσκολη…

 

 

«Κατάγομαι από την πόλη της Κοζάνης και ασχολούμαι με τις ομάδες υποδομής του εν λόγω σωματείου από την εποχή που ασχολήθηκαν τα παιδιά μου με το σπορ του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, την τελευταία πενταετία, οι γιοι μου, Δημήτρης και Ευθύμης, αποτελούν μέλη των ομάδων Κ12 και Κ10, αντίστοιχα, με σκοπό την εξέλιξη τους στον χώρο του αθλητισμού. Εγώ, από την πλευρά μου, στηρίζω, αμέριστα, την προσπάθεια της διοίκησης του Φ.Σ. Κοζάνης, η οποία σύστησε, πριν, περίπου, πέντε (5) έτη, αναπτυξιακά συγκροτήματα στον σύλλοο μας με την ευχή να αναδειχθεί το ταλέντο των νεαρών παικτών μας.

Το ευχάριστο γεγονός για τις ομάδες ανάπτυξης του σωματείου μας είναι η σωστή οργάνωση των τμημάτων μας σ’ όλα τα επίπεδα από τα μέλη του σωματείου μας. Τόσο, ο Πρόεδρος του συλλόγου, Αγάπιος Γαβρηιλίδης, όσο και τα μέλη της διοίκησης καταβάλουμε, καθημερινά, προσπάθειες για να εκσυγχρονιστεί το σωματείο μας σ’ όλα τα επίπεδα.Ο έφορος της ομάδας υποδομής Κ8 του Φ.Σ. Κοζάνης, Γιώργος Πατσιός, ο έφορος του τμήματος, Κ14, ο έφορος του τμήματος, Κ12, Μάκης Μπαλτζής, το υπεύθυνο στέλεος της Κ10, Βασίλης Μήλιος και ο έφορος της Κ16, Ηλίας Μωυσιάδης, προσπαθούμε για την πρόοδο του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα.

 

 

Επίσης, στις ομάδες υποδομής του σωματείου μας εργάζεται ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Κοκκινίδης. Ακόμα,  ο Φ.Σ. Κοζάνης δε διαθέτει εφηβικό συγκρότημα, κάτι το οποίο είναι πιθανό να συμβεί τη νέα σεζόν. Σκοπός μας είναι η σύσταση μιας εφηβικής ομάδας, η οποία θα δώσει το παρών στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με διαφορετικό όνομα. Απώτερος στόχος μας είναι η συμμετοχή ορισμένων παικτών των ομάδων υποδομής μας στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ανδρικής μας ομάδας, ύστερα από μερικά έτη. Άλλωστε, ο σύλλογος μας έχει τις δυνατότητες να αναπτυχθεί σ’ όλα τα επίπεδα και είναι ένα σωματείο το οποίο έχει τις δυνατότητες να συμμετάσχει, ακόμα και στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής», πρόσθεσε ο κ. Παπατάτσιος στην συνέχεια για να συμπληρώσει, λέγοντας.

 

 

«Το περασμένο καλοκαίρι, το σωματείο μας συνεργάστηκε με δύο, ακόμα, προπονητές, όπως οι κ. Τσικόπουλος και Ζαφειρίου, οι οποίοι καθοδηγούν τις ομάδες υποδομής του σωματείου μας. Να ξέρετε πως όλοι οι προπονητές των αναπτυξιακών μας τμημάτων διατηρούν τον τίτλο των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και απολαμβάνουν την στήριξη των μελών της διοίκησης του συλλόγου.

 

 

Επιπλέον, τα αναπτυξιακά μας συγκροτήματα είναι πολυάριθμα και η τάση στον αριθμό των αθλητών των ομάδων υποδομής μας είναι αυξητικός. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του ανδρικού μας τμήματος, Ηλίας Τσικόπουλος καθοδηγεί την ομάδα Κ8, ο Λάμπρος Βήτας το συγκρότημα Κ10, ο Στράτος Ζαφειρίου το ίδιο τμήμα, ενώ οι Γιώργος Ρουσσόπουλος και Ηλίας Δούμας το συγκρότημα Κ12. Ακόμα, ο Στράτος Ζαφειρίου προπονεί την ομάδα Κ14 και ο Γιώργος Ρουσσόπουλος το τμήμα Κ16. Όλοι τους εργάζονται, καθημερινά, με κοινό στόχο την αναβάθμιση του Φ.Σ. Κοζάνης σ’ όλα τα επίπεδα».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ