Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Γιώργος Ευαγγέλου στο «gipedo.eu»!

Στη φιλοσοφία και στον προγραμματισμό του Α.Σ. Βελβεντό αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας ο έμπειρος παράγοντας και Γενικός Γραμματέας του μακεδονικού σωματείου, Γιώργος Ευαγγέλου, τονίζοντας πως:

«Ο Α.Σ Βελβεντό διαγράφει μια προοδευτική πορεία στον χώρο του αθλητισμού, τα τελευταία χρόνια. Η ανδρική μας ποδοσφαιρική ομάδας προβιβάστηκε, την περασμένη σεζόν (2019-2020), στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Κοζάνης, από το αντίστοιχο της Β’ τοπικής κατηγορίας, ενώ οι ομάδες υποδομής του σωματείου μας αναπτύσσονται, διαρκώς, στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

 

 

Ήδη, η αθλητική οικογένεια του Α.Σ. Βελβεντό αριθμεί, περίπου, 40 νεαρούς παίκτες στο φυτώριο του και μερικοί εξ’ αυτών συμμετέχουν, πλέον, στις δραστηριότητες της α’ ομάδας. Γενικότερα, στόχος του σωματείου μας είναι η αξιοποίηση του ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι τον απαρτίζουν και γυμνάζονται στο γήπεδο της περιοχής του Βελβεντό.

 

 

Σ’ έναν χώρο, ο οποίος είναι πιθανό να ανακαινιστεί, σε μερικούς μήνες από σήμερα, ύστερα από απόφαση των στελεχών της Δημοτικής Αρχής, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στον αντίστοιχο Δήμο», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Γιώργου Ευαγγέλου, ο οποίο πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Πρόεδρος του σωματείου είναι η κυρία, Μαρία Μιχούλη, Αντιπρόεδρος ο κύριος, Γιώργος Μανδραλής και προπονητής της ανδρικής μας ομάδας ο κύριος Στράτος Ζαφειρίου.

 

 

Οι ομάδες υποδομής του συλλόγου μας καθοδηγούνται από τον κόουτς, Δημήτρη Διβικέλη, ο οποίος έχει την ευθύνη για τη λειτουργία τριών τμημάτων, ενώ ο σύλλογος μας καλλιεργεί μερικά, ακόμα, σπορ. Πρόκειται για τα αθλήματα του στίβου, της ενόργανης γυμναστικής και της καλαθοσφαίρισης, στα οποία ο Α.Σ. Βελβεντό ευελπιστεί, διαχρονικά, να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μάλιστα, η ανδρική ομάδα μπάσκετ καθοδηγείται από τον προπονητή, Χαρίλαο Ζανδέ, μετέχει στο Πρωτάθλημα της Ε.Κ.Α.Σ.Δ.Υ.Μ. και ευελπιστεί σε κάθε επιτυχία».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ