Ο προπονητής του σωματείου, Ηλιας Μιχελίδης, στο «gipedo.eu»!

Μια χρονιά η οποία συνοδεύτηκε με μια πλούσια εμπειρία, μια σεζόν…χρωματισμένη με του Α.Π.Ο. Ξάνθης την σωτηρία, μια αγωνιστική περίοδος με ψυχολογική πίεση, αλλά και με απέραντη ευτυχία και αισιοδοξία… Μια γεύση μόνο γλυκιά για του Α.Π.Ο. Ξάνθης τα κατορθώματα, τα οποία δεν ήταν, φέτος, πολλά, αλλά ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, δείχνοντας πως το μέλλον ανήκει, τελικά, σ’ αυτού του συλλόγου τα παιδιά!

Άποψη η οποία απορρέει από τη ρότα των ομάδων του σωματείου, την οποία υποστηρίζει, ένθερμα, ο αξιόλογος και έμπειρος προπονητής του ανδρικού τμήματος και του Κ12, Ηλίας Μιχελίδης.

 

«Εγώ συνεργάζομαι, περίπου, ένα χρόνο με τα στελέχη του Α.Π.Ο. Ξάνθης και έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συνεργασία μου μαζί τους. Προπονώ την ομάδα Κ12 του εν λόγω συλλόγου, αλλά και το ανδρικό συγκρότημα του εν λόγω σωματείου, το οποίο κατάφερε, φέτος, εν τέλει, να διατηρηθεί στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Ξάνθης. Οι ομάδες μας εδρεύουν σε ιδιόκτημα γήπεδο, το οποίο είναι εγκατεστημένο πλησίον του ενωσιακού γηπέδου του Νομού Ξάνθης, ενώ Πρόεδρος του σωματείου μας είναι ο γνωστός παθολόγος, κ. Καλφίδης. Τη φετινή σεζόν, η ανδρική μας ομάδα στηρίχτηκε στην παρουσία πάρα πολλών νεαρών παικτών, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της, παραμένοντας στη Β’ κατηγορία, σε αντίθεση με τις ομάδες, Δόξα Μυροδάτου και Αετός Κατραμίου, οι οποίες υποβιβάστηκαν στην παρακάτω κατηγορία.

 

 

Το ανδρικό μας συγκρότημα βασίστηκε μόνο στην παρουσία ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή (Παναγιώτης Καραγκιουρζέλης, 36 ετών), αλλά και σε πολλούς παίκτες της εφηβικής ομάδας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό την προοδευτική πορεία του σωματείου. Το ανδρικό μας συγκρότημα κατάφερε να διατηρηθεί στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Ξάνθης, την τελευταία αγωνιστική του θεσμού, όταν κέρδισε την Αναγέννηση Χρύσας με σκορ 1-0 στο 90’, χάρη στο τέρμα το οποίο σημείωσε ο Καραγκιουρνέζης», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Ηλία Μιχελίδη, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Εν όψει της επόμενης χρονιάς, εγώ έχω, ήδη, ανανεώσει την συνεργασία μου με τα στελέχη του Α.Π.Ο. Ξάνθης, καθώς έχω δώσει τα χέρια με τον καινούργιο Πρόεδρο του σωματείου, κ. Γιώργο Καραγκιοζίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας (κάτοχος φορτηγών).

Επίσης, ο σύλλογος μας συνεργάζεται με τον μάνατζερ της Α.Ε.Κ. Αθηνών στη Βόρεια Ελλάδα, Χρήστο Μαλαδένη, με την προοπτική να εξελιχτεί το ταλέντο των νεαρών μας παικτών, οι οποίοι μπορούν να κάνουν το…άλμα για την συμμετοχή τους σε Εθνική κατηγορία. Παράλληλα, ο Α.Π.Ο. Ξάνθης, ο οποίος εδρεύει στο καλύτερο, ίσως, γήπεδο της πόλης, συνεργάζεται με τον Α.Ο. Ξάνθης, ενώ συμμετέχει σε μια σειρά από τουρνουά, προκειμένου να κερδίσουν εμπειρίες οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να υλοποιηθούν οι στόχοι μας την επόμενη σεζόν, ώστε να δικαιωθούν οι άνθρωποι του συλλόγου για τις επιλογές τους».  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ