Ο υπεύθυνος του σωματείου, Κώστας Γιοτσαλίδης, στο «planetface.gr»!

Ανήκει στην κατηγορία των άκρως εργατικών παραγόντων των ομάδων της Ε.Π.Σ Λακωνίας και γι’ αυτό η άποψη του έχει, σε κάθε περίπτωση, βαρύνουσα σημασία. Ο λόγος για τον ιθύνοντα του Μολαϊκού, Κώστα Γιοτσαλίδη, ο οποίος μίλησε, πρόσφατα, στην ιστοσελίδα μας για τον σχεδιασμό και τους στόχους του σωματείου το οποίο εκπροσωπεί.

«Ο Μολαϊκός συνεργάζεται, από πέρσι, με τον προπονητή, κ. Γιώργο Αποστολάκη, ο οποίος υπηρετούσε, παλαιότερα, τον σύλλογο με την ιδιότητα του γυμναστή. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2021-2022), η ανδρική μας ομάδα συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας, διεκδικώντας την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική, δίχως, όμως, να τα καταφέρει. Πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα στην εν λόγω διοργάνωση αναδείχθηκε, τότε, ο Πανγυθεατικός, ο οποίος αποσπάστηκε τέσσερις πόντους πιο ψηλά απ’ εμάς, πριν ολοκληρώσει τη θετική του ρότα στη φάση των αγώνων «μπαράζ» ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Τη φετινή σεζόν, το ανδρικό συγκρότημα του Μολαϊκού διαγράφει μια πορεία πρωταθλητισμού στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Λακωνίας, όντας στη 2η θέση με βαθμολογική διαφορά τεσσάρων βαθμών από την κορυφή. Παράλληλα, οι αναπτυξιακές μας ομάδες λειτουργούν, εύρυθμα, στις κατηγορίες, Κ12, Κ14 και Κ16, καθοδηγούμενες από τους προπονητές, Γιάννη Κολιάκο και Παναγιώτη Αρτιμιό, ο οποίος υπήρξε αθλητής του Μολαϊκού στο παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τους στόχους μας, ο Μολαίκός, ως κάτοχος του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, θα διεκδικήσει την υπεράσπιση του συγκεκριμένου τίτλου, όπως και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τον σύλλογο μας, ο οποίος έχει δώσει βάση τα αναπτυξιακά του συγκροτήματα με την ευχή να εξελίξουν, σωστά, οι νεαροί αθλητές μας το τα ταλέντο τους στο μέλλον».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ