Ο Στέφαν Σβαμπ ανήκει στους «ασπρόμαυρους» και δηλώνει περήφανος γι’ αυτό!

 

Πανέτοιμος να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» του Βορρά και περήφανος που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην συγκεκριμένη ομάδα δήλωσε, με το… καλημέρα, της άφιξης του στη Θεσσαλονίκη ο Στέφαν Σβαμπ. Ο 29χρονος καινούργιος μέσος με «προίκα» τα 51 τέρματα και τις 51 «ασίστ» την τελευταία εξαετία με την ομάδα της Ραπίντ Βιένης, αποκτήθηκε, προ ημερών, από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ με συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνια και δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Η γνώμη όλων για το σύλλογο ήταν θετική. Όλοι μου είπαν να αποδεχτώ την πρόκληση και είμαι υπερήφανο που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω αυτό το μεγάλο σύλλογο.

 

 

 

Είμαι εδώ για να παίξω καλό ποδόσφαιρο, θέλω να πετύχω”, Είμαι ένας κεντρικός μέσος και το δυνατό μου σημείο είναι οι πάσες. Όπως είδα, η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια έχει την κατοχή, οπότε ελπίζω να γίνω ένας μικρός… αρχιτέκτονας, ώστε να δημιουργώ το παιχνίδι της ομάδας. Είμαι γενικά επιθετικός.

Στο παρελθόν τις περισσότερες σεζόν έχω σκοράρει πολλά γκολ ως μέσος οπότε ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο σκοράρισμα. Είμαι ανοιχτόμυαλος και ομαδικός».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ